Віктор Ющенко закликав ЗМІ не нагнітати ситуацію і зустрінеться з головредами ділових видань

20 Жовтня 2008
26679
20 Жовтня 2008
18:10

Віктор Ющенко закликав ЗМІ не нагнітати ситуацію і зустрінеться з головредами ділових видань

26679
Віктор Ющенко закликав ЗМІ не нагнітати ситуацію і зустрінеться з головредами ділових видань
Президент Віктор Ющенко закликав ЗМІ не нагнітати ситуацію навколо фінансової кризи. Про це він заявив під час засідання Ради Національної безпеки і оборони 20 жовтня, повідомляє «Українська правда».
 
«Не треба спішити із пустою інформацією, непродуманою інформацією і голослівно формувати недовіру там, де повинна працювати довіра», - сказав Ющенко. Він додав, що має намір у вівторок зустрітися з головними редакторами провідних економічних видань.
 
«Ми можемо все чесно обговорити. Але не треба ускладнювати ситуацію, де вона існує. Я розумію. Журналіст має право піднімати ці питання і шукати відповідь. Я хотів би, щоб люди, які присутні на РНБО, відчували на собі відповідальність, об’єктивно, чесно говорити про проблеми, які прийняті світовою економікою, як вони зачіпають Україну, як їх долати», - сказав Ющенко.
 
Як повідомляє УНІАН, на круглий стіл Президента з редакторами та представниками видань запрошені «Бізнес», «Контракти», «Деловая столица», «Инвестгазета», «Дело» та «Коммерсантъ». Головна тема круглого столу – план стабілізації фінансової системи України та мінімізація негативного впливу на національну економіку світової фінансової кризи.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26679
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
http://blogs.pravda.com.ua/authors/svirko/48fccd3a1397c/
5688 дн. тому
Особенно эта информация должна понравиться Сергею Таруте, у которого чуть ли не все домны остановились и треть металлургов будет уволена и у которого его самые ценные диверсифицированные неметаллургические активы вроде газеты "Экономические известия" и журнала "Эксперт-Украина" вычеркнули из списка ведущих. Или украинских? Или экономических? Или экономичных? Так они уже давно на своих работниках экономят. Те жалуются на разных сайтах, что им зарплату не платят – кому-то еще за август не дали. Взял бы президент и поддержал журналистов "ЭИ" и "ЭУ" во времена финансового кризиса. Так нет же – наоборот дискриминирует.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду