Шустер змагатиметься з Богословською за допомогою кутюр’є

17 Жовтня 2008
23020
17 Жовтня 2008
17:01

Шустер змагатиметься з Богословською за допомогою кутюр’є

23020
Шустер змагатиметься з Богословською за допомогою кутюр’є
17 жовтня темою ток-шоу «Шустер live» стане Ukrainian Fashion Week. Про це «ТК» повідомила прес-служба телеканалу «Україна».
 
Гостями програми, окрім політиків  стануть засновники Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська та Олександр Соколовський та українські дизайнери Ганна Бублик, Ольга Громова, Діана Дорожкіна та Сергій Єрмаков. 
 
«У нас сьогодні незвичайний ефір, тому що ми вирішили розширити межі нашої студії і за сценою спеціально побудували справжній модельний подіум», -  цитує прес-служба Савіка Шустера.   Також у програмі візьмуть участь Валерій Гелетей, Юрій Луценко, Олександр Савченко, Ірина Геращенко, Анатолій Грищенко, Кирило Куликов, Володимир Стретович, Петро Симоненко, Микола Азаров, Ірина Бережна,  Ганна Герман, Сергій Соболев, Андрій Портнов, Святослав Олійник, Михайло Добкін тощо.
 
Нагадаємо, у цей самий час на «Інтері» політичне ток-шоу «Свобода на Інтері» вестиме народний депутат України Інна Богословська (Партія регіонів). 
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23020
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
г. Кривой Рог
5669 дн. тому
Смотрю на Богословскую и удивляюсь, кто ж эту придурочную тётку выставляет гавкать от имени партии регионов. Ну нельзя таких истеричек и злых баб выпускать на шоу. Она завалит рейтинг любой партии.
элка
5669 дн. тому
Еще пресс-служба Интера забыла добавить, что "по пятницам, как обычно, весь вечер на манеже главный клоун Черновецкий со своим коронным номером. Ассистент- главный коверный Шустер! Кто не успел- просьба не расстраиваться: номер повторяется регулярно раз в неделю по пятницам!" Если это и есть стандарты ВВС (как уверял шустер), то я клара цеткин.
skorpion
5670 дн. тому
Если выбирать между молчаливой и культурной красотой и наглой, базарной безвкусицей, то я выбрала первое. Думаю, не прогадала. Вообще думаю, что креативно-редакторская группа Савик и Ко не прогадала в выборе формата, когда вторую меньшую часть программы отдают под неполитику. Не удивлюсь если в следующей программе будет, что-нибудь о кино, Молодость как никак - информповод есть. Жалко только одно, что бы не говорили, что все устали от политики? сделать полностью шоу посвященное какой-то другой важной теме не получится, рейтинги свидетельствуют. Ну, разве, что война, а это не дай бог.
Л
5670 дн. тому
Ага, тема, тільки починається о 0.40, коли вже не тільки політики зі студії пішли, а й більшість найтерплячіших глядачів - і ті поснули або канал перемкнули))))
зритель
5670 дн. тому
оделись бы попроще, а деньги -детям на лечение, или туберкулёзным на лекарства
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду