Playboy скорочує штат і відмовляється від DVD заради Інтернету

16 Жовтня 2008
21646
16 Жовтня 2008
17:34

Playboy скорочує штат і відмовляється від DVD заради Інтернету

21646
Playboy скорочує штат і відмовляється від DVD заради Інтернету
Весь контент компанії Playboy Enterprises, який раніше записувався на диски DVD, тепер розміщуватиметься в інтернеті, повідомляє «ПіК України».
 
Як підкреслюють представники Playboy Enterprises, відмова від випуску DVD є одним із кроків щодо повернення компанії прибутковості. Очікується, що ефект від цього кроку буде помітний вже в поточному кварталі, а прибутковою Playboy Enterprises повинна стати в 2009 році.
 
Відмовившись від випуску DVD, Playboy Enterprises розраховує заощадити близько 12 мільйонів доларів на рік.

Це рішення коштуватиме роботи 80 співробітникам компанії. Крім того, в рамках програми з повернення прибутковості Playboy Enterprises із офісу компанії в Чикаго буде звільнено 55 осіб.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21646
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду