Проект «Кому належить Україна?» на ICTV призупиняється через вибори

16 Жовтня 2008
22221
16 Жовтня 2008
13:13

Проект «Кому належить Україна?» на ICTV призупиняється через вибори

22221
Проект «Кому належить Україна?» на ICTV призупиняється через вибори
Телеканал ICTV тимчасово припиняє показ проекту «Кому належить Україна?». Відповідне повідомлення розміщене на сайті телеканалу.
 
Причиною такого кроку називається фактичний початок у країні передвиборчої кампанії:
 
«У зв‘язку з тим, що... головні герої проекту "Кому належить Україна?" увійдуть до списків різних політичних партій, телеканал ICTV вирішив тимчасово припинити показ проекту, аби заявлена в програмі інформація, щодо тієї чи іншої особи, не була використана недобросовісним чином як інструмент політичної боротьби», - ідеться у повідомленні каналу.
 
В свою чергу партнер ICTV по проекту, газета «КоммерсантЪ-Украина», не планує припиняти випуск відповідних публікацій. Про це повідомив «ТК» головний редактор «КоммерсантЪ-Украина» Андрій Гоголєв.
 
«Телевізійна версія так чи інакше зачіпляє політику, а друкована є суто діловою і торкається лише бізнесу та економіки. Ми принципово вирішили, що не матимемо стосунку до політики, тому нам нічого не заважає продовжувати проект і довести його до кінця», - наголосив пан Гоголєв. За його словами, «КоммерсантЪ-Украина» продовжить підтримку телеверсії проекту, коли випуск останньої буде відновлено.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22221
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду