Нацрада: телеканали і радіо повинні оприлюднити розцінки на політичну рекламу у зв'язку з виборами

15 Жовтня 2008
21366
15 Жовтня 2008
14:27

Нацрада: телеканали і радіо повинні оприлюднити розцінки на політичну рекламу у зв'язку з виборами

21366
Нацрада: телеканали і радіо повинні оприлюднити розцінки на політичну рекламу у зв'язку з виборами

Телеканали і радіо повинні найближчім часом оприлюднити інформацію щодо своїх розцінок на політичну рекламу у зв'язку з проведенням дострокових виборів. Про це на брифінгу заявив перший заступник голови Національної ради з питань телебачення та радіомовлення України Ігор Курус.

За його словами, перенесення дати виборів не змінить ціну на політичну рекламу на телебаченні і радіо, тому що ціна формується на базі 1-3 кварталів поточного року.

«Але якщо телеканали і радіо хоча б на день запізняться з оприлюдненням інформації щодо розцінок, то це означатиме, що та політична реклама, яка буде поширюватись в медіа, буде незаконною», - зазначив пан Курус.

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21366
Читайте також
28.10.2008 17:47
Анастасія Смагіна, «Українська правда»
16 627
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
naemnik
5695 дн. тому
дивно...але в законі йде мова про 1-3 квартал року, що передує року виборів - 2007-й???? 6. Розцінки вартості одиниці друкованої площі та одиниці ефірного часу для проведення передвиборної агітації за рахунок коштів виборчих фондів партій (блоків) - суб'єктів виборчого процесу встановлюються відповідним засобом масової інформації не пізніш як за сто тридцять днів до дня виборів у розмірі, що не може перевищувати розміру середньоарифметичного значення ціни за комерційну рекламу (рекламу, розповсюдження якої має на меті отримання прибутку) за перші три квартали року, що передує року проведення виборів депутатів.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду