Перша у сезоні програма «За Вікнами» на СТБ взяла частку 9%

7 Жовтня 2008
20729
7 Жовтня 2008
13:30

Перша у сезоні програма «За Вікнами» на СТБ взяла частку 9%

20729
Перша у сезоні програма «За Вікнами» на СТБ  взяла частку 9%
6 жовтня перший випуск другого сезону програми «За Вікнами» взяв рейтинг 2,34% і частку 9,03% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK Ukraine). За аудиторією 14-49 проект мав ще вищі показники – рейтинг 2,3% і частку 10,43%
 
Більшу увагу глядачів трансляція мала у містах із населенням понад 50 тисяч  – частка 9,08%, однак у містах «50 тисяч -» частка також виявилася доволі високою – 8,98%. Випуск новин СТБ «Вікна», який передував програмі, цього дня мав рейтинг 3,15%, частку 8,73% (за 18+) та рейтинг 2,52% і частку 7,7% (за 14-49).
 
Таким чином, перший випуск другого сезону програми «За вікнами» виправдав сподівання менеджменту. Нагадаємо, раніше віце-президент каналу СТБ з інформаційного мовлення Олексій Мустафін повідомляв, що програма планує збільшити частку до 10% за аудиторією 14-49.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20729
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ананим)))
5671 дн. тому
Руда ведуча - супер! Більше драйву, професійніше подання матеріалу, чудова дикція, взагалі ШИКАРНО!!!!
коллега
5678 дн. тому
Образцова тут при чем???!!!!! АУ!!! ЛЮДИ!!!! ладно уже Мустафин ни за что лавры пожинает, но он хоть им начальник!!! Ну хоть эту сумасшедшую полуредакторшу не пиарьте, тем более без году неделя! И к славе ЗА ВИКНАМИ ну никакого отношения не имеет! КАк всегда - кто-то делает программу, а кому-то слава!
5681 дн. тому
Удачная программа. Особенно про трамадол классный сюжет. Так держать
5681 дн. тому
руда ведуча - це нестандратно: )
Христина Коціра
5681 дн. тому
Можна навіть більше ніж +500.:) Якщо порахувати, скільки грошей іде на Танці, а скільки на За вікнами. А рейтинги не дуже то і вищі. Так тримати, народ!
Недотьопову
5681 дн. тому
Кутэпов, а ты чего на свою бывшую программу скалишься и оценки выставляешь? Работать надо было нормально на СТБ, а не пиариться! Тогда б и не выгнали тебя в шею. Так что не тяни потные ручки к Образцовой и Франчук - девочки сами справятся.
Богдан Кутєпов
5681 дн. тому
+500! :)
глядач
5681 дн. тому
перша програма дуже сильна. Дякую усій команді!
Soundmanfm
5681 дн. тому
Мустафин! Так держать.. СТБ молодцы.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду