Makeover-шоу «На 10 років молодше» на ТРК «Україна» стартувало із низькими показниками

6 Жовтня 2008
21893
6 Жовтня 2008
16:37

Makeover-шоу «На 10 років молодше» на ТРК «Україна» стартувало із низькими показниками

21893
Makeover-шоу «На 10 років молодше» на ТРК «Україна» стартувало із низькими показниками
4 жовтня прем’єра програми на «10 років молодше» на ТРК «Україна» мала рейтинг 0,4%, частку 2,78% (аудиторія 18+, загальнонаціональна панель GFK Ukraine).
 
Нагадаємо, «На 10 років молодше» – українська версія формату компанії Target Entertainment, у якій героїнь протягом 10 днів робитимуть молодшими і привабливішими без допомоги пластичної хірургії.
 
Найвищі показники трансляція мала у містах із населенням понад 50 тисяч - частка 3,59%, тим часом як у «50 тисяч -» частка становила лише 2,04%. Програма «На 10 років молодше» майже вдвічі знизила частку слоту, адже минулої суботи (27 вересня) о цій порі «Суботній вечір» мав рейтинг 1,2% і частку 6,48% (у містах «50 тисяч +» частка становила 7,01%).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21893
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
танчик
5684 дн. тому
ещё нужно сделать спец.шоу для малолеток на 10 лет старше, ехе-хе
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду