UMH запустить celebrity-портал, а також займатиметься виробництвом телеконтенту в Росії

2 Жовтня 2008
8919
2 Жовтня 2008
14:24

UMH запустить celebrity-портал, а також займатиметься виробництвом телеконтенту в Росії

8919
UMH запустить celebrity-портал, а також займатиметься виробництвом телеконтенту в Росії
United Media Holding (UMH ) має намір інвестувати у великий celebrity-портал, який буде запущено в російському сегменті інтернет наприкінці жовтня. Про це заявив президент UMH Борис Ложкин на конференції «East Capital Summit» (Росія).
 
Серед останніх придбань UMH на російському ринку – продакшн-компанія «Мейк Арт», яка виготовляє розважальні програми і шоу для російських телеканалів ВГТРК, ТНТ, «Столица», MTV.
 
Борис Ложкін розвіяв припущення «Детектор медіа» щодо того, що продакшн-компанія, намір купити яку пан Ложкін анонсував ще на початку серпня, є «Червоною стрілою», яка належить партнеру Ложкіна – Вадиму Горяінову.
 
«Она не имеет отношения к компании по производству кинофильмов, принадлежащий нашему партнеру Вадиму Горяинову, «Красная стрела». «Мэйк Арт» расположена в России, мы надеемся на увеличение производства и расширения рынков сбыта», - таку відповідь на запитання «ТК» Борис Ложкін надіслав через прес-службу.
 
Відповідей на запитання про те, які проекти, розраховані зокрема і на український ринок, цей продакшн має намір випустити найближчим часом, а також де буде розташоване
виробництво – в Україні чи Росії – і хто керуватиме цією студією, поки що були залишені без відповіді.  
 
Щодо нових придбань – чотирьох супутникових телеканалів, серед яких «Меню-ТВ» і «Шоппінг-ТВ», компанія поки що не оголошує майбутні програмні концепції решти двох каналів. Відомо, що телевізійними активами холдингу керує віце-президент компанії Валентин Резниченко.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8919
Читайте також
26.01.2009 22:33
, Владимир Королев
30 703
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду