UMH купив «Меню-ТВ», Shopping-ТВ, два нових нішевих канали і російську продакшн-студію

30 Вересня 2008
19663
30 Вересня 2008
09:33

UMH купив «Меню-ТВ», Shopping-ТВ, два нових нішевих канали і російську продакшн-студію

19663
UMH купив «Меню-ТВ», Shopping-ТВ, два нових нішевих канали і російську продакшн-студію
Компанія United Media Holding купила 51% акцій у компанії Baluka, яка володіє українськими телеканалами «Меню-ТВ», Shopping-ТВ, ще двома проектами на стадії підготовки до запуску та продакшн-студією в Росії. Про це повідомляє прес-служба компанії.
 
Партнерами холдингу в цих проектах є «приватні інвестори, пов’язані з менеджментом компанії». Таким чином, UMH володіє всіма видами медіа – телевізійними каналами, радіостанціями, друкованими та онлайн-ЗМІ. Два телеканали, що готуються до запуску, медіахолдинг планує запустити у 2009 році.
 
Російська продакшн-студія, контрольним пакетом акцій якої тепер володіє UMH, виконує замовлення російських телеканалів «Россия», ТНТ, МТВ, «Столица» тощо, має повністю обладнаний знімальний павільйон. У 2009 році UMH планує запустити нішевий канал у Росії.
 
Президент UMH  Борис Лож кін сподівається досягти «синергії між своїми друкованими та телевізійними проектами та освоїти новий ринок у досить короткий термін».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19663
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду