«1+1» переніс вікторину «100% Україна» на суботній ранок

29 Вересня 2008
11773
29 Вересня 2008
16:13

«1+1» переніс вікторину «100% Україна» на суботній ранок

11773
«1+1» переніс вікторину «100% Україна» на суботній ранок
Шоу-вікторина «100% Україна» з Анною Безулик на телеканалі «1+1» відтепер виходитиме щосуботи о 9.55.
 
Перші випуски програми виходили щоп’ятниці о 21.10. Надалі о цій порі, ймовірно, виходитимуть художні фільми (зокрема, в найближчу п'ятницю у програмі стоїть фільм «Стритрейсери»).
 
Рішення про зміну дня і часу виходу програми, ймовірно, було прийняте через її відносно незадовільні показники. 19 вересня програма мала рейтинг 2,16% і частку 4,92% (а в містах із населенням понад 50 тисяч осіб частка становила всього лише 2,94%). Натомість, 26 вересня, транслюючи в цей час заключні серії серіалу «У червні 41-го», канал досягнув показників рейтингу 7,78% і частки 18,80% (50 тисяч+ - частка 12,92%).
 
Ведуча «100% Україна» Анна Безулик повідомила «Детектор медіа», що дізналась про ці зміни з телепрограми. Керівник проекту Володимир Оселедчик також каже, що йому не відомі причини перенесення програми на суботній ранок. На його думку, найкращим для трансляції цієї програми був би час 18.30 у неділю.
 
«У 2005 році я відійшов від менеджменту каналу, і відтоді не коментую рішення керівництва, - каже пан Оселедчик. – Канал шукає оптимальну сітку мовлення, і це його право. Я не збираюсь втручатись». Однак, за його словами, на стадії розробки концепції проекту передбачався його вихід саме о 18.30 у неділю.
 
Повтор програми «Світське життя», який раніше виходив на «1+1» о 10.00, перенесено на 7.55.
 
«Детектор медіа» чекає на коментарі менеджменту каналу «1+1».
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11773
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Нефигтити
5684 дн. тому
Оселедчик взагалі ракова пухлина на 1+1.Он видавив всіх, хто був розумніший, професійніше занього, і Крівенка, і Малазонія, і Кулікова, і Даругу, і Боріско, і Скляревського...Глібовицького звільнив лише за те, що він товстий !!!...а "худорлявого" Піховшека ні.Його правління на каналі це повний капец.Він на каналі таке творив, що навіть у Роднянського терпець урвався.Гнати його треба, в шию!
Ольга
5688 дн. тому
НЕОБХІДНО замінити не тільки час виходу програми в ефір, а ще й ведучу!
5688 дн. тому
праально, праально.. Толи дело новые зашибись классные форматы нового керывныцтва с новым менеджментом! , Танци с инвалидами вот... Эта екстра-класс!
Сашко
5688 дн. тому
Так, таким жахом, треба ще пересерти недільний вечір.
ну и шо
5688 дн. тому
а вам завидно, да.... ну доил, ну отмыл, ну миллион... -вон до чего люди пошли - для чужого добра - жадные....
5689 дн. тому
Ага, весь канал, с полной отдачей и высокотехнологично доил дядя Вова "самый умный" и "100%-вый".Так он и поднял свой "первый миллион" с канала.
5689 дн. тому
Хороший проект, современный. высотехнологичный.... Кто ещё из украинских продюсеров может показать клас в запуске аналогичных шоу на нашем телевидении .... для тех кто забыл..... "первый миллион", "самый умный", "100% украина" это всё поднимал Оселедчик..... Только силами продюсеров и "активной" помощи консультантов из ближнего зарубежья нельзя поднять такую программу, на запуск аналогичных шоу ОБЯЗАН работать весь канал с полной отдачей. жаль, что плюсы сворачивают производство этого формата.
предложение
5689 дн. тому
прошу перенести эту програму на ночь с воскресенья на субботу - смотреть этот бред это не для нормальных людей
редактор+
5689 дн. тому
Оселедчик з фльором інтелектуала на обличчі має звичку лобіювати купівлю таких безглуздих для 1+1 форматів.Він бив себе п'ятою в груди- це ж для дітей, а тут дивиться на назву -«100% Україна»...Канал витрачав гроші на розкрутку, піар, купував статуєтки тріумфу і все, у результаті ,закінчувалося безпрецендентним пшиком.При цьому "геній" ніколи не забував про власну кишеню.СМЕ це добре відомо, як і скільки Вова поклав в свою кишеню.Але він під парасолькою 10% Фуксмана.Безулик шкода- розумна жінка, але 10% парасолька Фуксмана їй не допомогла.
редактор
5689 дн. тому
Здається, за всі роки існування каналу "Студія1+1" безглуздішої програми ще не було!!! Чи я чогось не розумію?
rocket
5689 дн. тому
Ну звісно дядя Вова втручатись не буде- тоді втрутяться в макументи купівлі цього формату;)
otar
5689 дн. тому
Малися на увазі офіційні коментарі від прес-служби/керівництва. Ведуча і керівник проекту, до яких ми звертались особисто, самі явно здивовані тим, що сталося :)
зачекались
5689 дн. тому
прикольно = взяди коменты у ведущей, взяли у керивныка проекту,... и пишут "«Телекритика» чекає на коментарі каналу «1+1»."... а эти двое - что не канал...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду