ICTV закриває програму Олександра Гливинського «Про футбол»

25 Вересня 2008
14508
25 Вересня 2008
12:11

ICTV закриває програму Олександра Гливинського «Про футбол»

14508
ICTV закриває програму Олександра Гливинського «Про футбол»
28 вересня в ефірі телеканалу ICTV вийде останній випуск програми «Про футбол» Олександра Гливинського. Про це повідомляє видання «Чемпіон».
 
Проект «Про футбол» виходив на ICTV з березня 2008 року щонеділі о 00.55. Інформацію про закриття програми «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі ICTV. Водночас там не стали говорити про причини такого рішення та подальші плани телеканалу щодо спортивного мовлення. Нагадаємо, раніше стало відомо про звільнення з ICTV багаторічного ведучого спортивних програм Ігоря Мірошниченка.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14508
Теги:
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ya
5712 дн. тому
Олександр Гливинський - супер. і програма в нього класна. що час пізній - правда. але після піару команди "Шахтар", який ми бачимо в "Уїк-енді" хочеться подивитися на те, що відбувається насправді. Гливинський ще покаже, що він - професіонал, і працюватиме на нормальній роботі, де телеканал поважає своїх працівників та смаки глядачів (адже фільми, які показували до 12 ночі - це захоплення домогосподарок).
lena
5715 дн. тому
2 зрительзаполночь: здрасьте, не осталось в команде Глывы толковых журналистов!?! Да вы хоть знаете, с кем он работает и как они работают?! аргументируйте свое заявление прежде чем заявлять!
зрительзаполночь
5715 дн. тому
Согласен с Юрой из Луцка. Плюс ко всему перечисленному - кроме Глывинского... не осталось в его команде толковых журналистов!(( Эх, а все началось с ухода Лидочки Таран... )
123
5716 дн. тому
Для информации - небыл и небудетб правильно пишется раздельно - не был и не будет. Для информации - проффессионал правильно пишется - профессионал.
Юрій, Луцьк
5716 дн. тому
Тут вже хтось сказав з приводу пізнього виходу Про футболу. Пригадаймо - таке ж було на іншому пінчуковському каналі - Новому. До часу, поки Уікенд був дохлим, Гол тримав першість і все у Гливінського було супер. Особливо аналітична частина, вміння підійти до навіть банального сюжету нестандартно. І попри те, що Гол також потроху відсували за опівніч, справжні цінителі футболу - не ті, кому потрібні тільки фрагменти голів, відчували, що фішок на Новому більше, ніж на Вікенді. Згодом Денисов зробив 3 корки вперед, а Гол остаточно відкинули за 00.00. І народ присадився на 22.20 щотижня. Тому думаю, що проблема не в Гливинському, а в загальній стратегії Нового чи ICTV у висвітленні спорту. Ахметов енд Ко зробили на це ставку - врешті Шахатар тихецем-нишком також слід ефективно піарити, відповідно мусить бути якісний носій цього піару. А каналам Пінчука і спорт, і футбол став непотрібним. Тому й Про футбол засунули на опівніч, після того, як усі серіали і жахи покажуть. Осетрини другої свіжості, як і футболу не буває. Якщо раніше пізніший Гливінський вигравав якістю, то коли якість зрівнялася, став програвати по часу. А Сашку вочевидь пряма дорога на Мегаспорт чи Спорти
sasha
5716 дн. тому
Глыва некогда небыл профессионалом, да и небудет, профессионал сначала работает показывает что умеет, а потом деньги требует, а он наоборот только всё разваливает. На канале Украина он не появятся потому что Ваню кинул, вот такой он великий проффессионал
Эксперт
5717 дн. тому
Гливинский - профессионал в футболе и вообще в спорте. Он - имя. И поэтому найдет себе дальнейшее применение, например, на ахметовском канале "Футбол" или в спортивной печати. Отношения такого рода журналистов-профи узких специализаций с семейными каналами обречены рано или поздно на завершение. Грядет нишеизация на гребне цифровизации, если кто забыл. Даешь один канал - одно имя! Сколько у нас уже есть на рынке имен, а сколько скоро будет цифровых каналов в разных мультиплексах?
taison
5717 дн. тому
рейтинг у програмы невысокий так какона идёт в час ночи,а никто изнормальных людей её смотреть не будет,ведь в понедельник надо идти на работу.да и есть две альтернативы:Наш Футбол на УТ1 и Футбольный Уикэнд на ТРК Украина
IF
5717 дн. тому
Сашко! Не сумуй! Ти найкращий! Великий професіонал своєї справи!!! В тебе все буде добре!:-)
sasha
5717 дн. тому
Урааааа, наконецто его погнали и из ICTV , а я предрикал что это случится, у ровень Саши максимум обласная ТРК с ниским бюджетом
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду