Вийшов перший номер англомовного журналу The Kyiv Times

24 Вересня 2008
29571
24 Вересня 2008
14:12

Вийшов перший номер англомовного журналу The Kyiv Times

29571
Вийшов перший номер англомовного журналу The Kyiv Times
23 вересня  вийшов перший номер англомовного ділового журналу The Kyiv Times, повідомляє «Медіабізнес».
 
Видання планували запустити ще у серпні, проте, за словами директора із продажів The Kyiv Times Антона Рудакова, старт затримався через «невеличкі технічні проблеми». У першому числі реклама займає 25% сторінок, що, за словами пана Рудакова, відповідає запланованому обсягу. Одна шпальта реклами в журналі коштує 2 тисячі доларів.
 
Видавцем журналу є Дункан Хайзел, який раніше був директором компанії – офіційного дистрибутора Krimske (ТМ Артемівського заводу шампанських вин). Видання поширюється безкоштовно у бізнес-центрах, на авіалініях та через посольства. Сайт видання - http://thekyivtimes.com/ .
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29571
Читайте також
28.11.2008 12:47
Надія Парфан
, для «Детектор медіа»
40 802
21.10.2008 12:20
Андрей Мирошниченко, MediaAtlas
20 807
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Woland
5714 дн. тому
Слава Богу, дождались!
5714 дн. тому
и кому он нужен?????????? надеюсь реклама на мове!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду