Ющенко хоче, щоб в Україні з’явилась україномовна версія National Geographic

24 Вересня 2008
17262
24 Вересня 2008
11:05

Ющенко хоче, щоб в Україні з’явилась україномовна версія National Geographic

17262
Ющенко хоче, щоб в Україні з’явилась україномовна версія National Geographic
Віктор Ющенко запевнив представників Національного географічного товариства Сполучених Штатів Америки та Ради зовнішніх зносин, що українська влада готова сприяти цим організаціям у реалізації їхніх проектів в Україні. Про це йшлося на зустрічі Президента України з представниками цих організацій у Нью Йорку, повідомляє ЗІК.
 
Зокрема, Президент зазначив, що Україна зацікавлена в тому, щоб її громадяни найближчим часом отримали змогу дивитись озвучений українською мовою телеканал National Geographic. Зараз українські кабельні оператори транслюють русифіковану версію каналу.
 
Президент запросив обидві організації провести в Україні наступного року виїзне засідання.
 
Нагадаємо, у проекті державного бюджету на 2009 рік передбачене фінансування створення української версії телеканалу Euronews.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17262
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
van
5710 дн. тому
Discovery та Evro Sport також українською! а шодо гострословів то хай собі тявкають ,поступову державна впроваджуеться у всіх сферах життя України!
Ленинские заветы
5710 дн. тому
2 Даос "пусть теперь кошки, собаки и слоны мяукают гавкают и трубят на государственном языке! " А то что они сейчас "мяукают гавкают и трубят" на "великом и могучем" - это зачОт? А на мове низзя, бо цэ СВИДОМО-БАНДЕРО-НАШИЗМ!
said
5711 дн. тому
Давайте-ка вспомним историю про украинское издание уважаемого журнала ?!
Даос
5711 дн. тому
Хочется попросить уважаемого Ю-щен-Ко, сгонять в Китай и договориться о украинизации китайского канала CCTV (идет по кабельному). Там иногда юмор показывают. Один китаец на сцене другому китайцу что то скажет на своем, а в зале все ржут...обидно что не понятно, тоже хочется поржать. понравилось про Энимал планетс, правильно пусть теперь кошки, собаки и слоны мяукают гавкают и трубят на государственном языке!
sasha
5711 дн. тому
Хочу Animal Planet українською!
Експерт
5711 дн. тому
Чи можна Віктора Ющенка попросити на зворотньому шляху зробити зупинку в Лондоні, щоб домовитися про укр. версію каналу мадрівників Travel, і в Парижі, щоб домовитися про укр. версію каналу класичної музики Mezzo?
Ленинские заветы
5711 дн. тому
Ну конечно, дохторам на мове что-то смотреть противопоказано - косоворотка сразу застегиваться перестает, от спазмов в горле, и рука так и тянется к пульту, чтобы переключить на любимые Ледниковый период или Однако.
Yurko
5711 дн. тому
Доктор, я не знаю, хто тобі доктор, але НГ в Україні дивляться не для пріобщєнія к вєлікім культурним ценностям пушкєна й даля. А щодо новини ТК - заголовок "Ющенко хоче, щоб в Україні з’явився канал National Geographic" неадекватний, бо канал у нас давно транслюється, питання лише в тому, якими мовами...
Доктор
5711 дн. тому
Вот, гарант, блин...хитрец. Оказывается он тайный борец с американизмом и экспансией американских культурных и научных ценностей. Как только по указке гаранта NG украинизируют, так его аудитория и упадед в три раза. Неподкопаешься. Вызовут в госдеп на ковер, так он отбрешится, что мол выполняет ихней же указ о повальной украинизации. И похвалится , тем, что он на этом канале даже львов и тигров перевел на украинский...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду