У Полтаві урочисто відкрили «Алею Журналістів»

24 Вересня 2008
1984
24 Вересня 2008
10:28

У Полтаві урочисто відкрили «Алею Журналістів»

1984
У Полтаві урочисто відкрили «Алею Журналістів»

Вчора, 23 вересня, у Полтаві урочисто відкрили «Алею Журналістів», створену з ініціативи обласної організації Національної спілки журналістів України та Полтавської міськради.

Як передає УНІАН, алею відкрили в день міста Полтави. Окрім відкриття алеї, було освячено камінь, який встановлений на згадку про померлих журналістів. Цей обряд здійснив Владика Полтавський і Миргородський Филип.

Як повідомляється, на Алеї Журналістів» висадили близько півсотні кущів горобини та липи. Дерева на алеї садили мер міста Андрій Матковський, голова облради Олександр Удовиченко й інші керівники області.

Новостворена алея розташована на вулиці Ватутіна, а камінь встановили а її перетині з вулицею Зигіна.

«До речі "Алея Журналістів" у Полтаві - це єдина подібна алея в Україні. Думаю, таку ідею полтавчан обов`язково підтримають й інші міста України», - сказав голова НСЖУ Ігор Лубченко.

Також під час відкриття алеї присутні вшанували пам`ять тих журналістів-полтавчан, «яких уже немає, а їхня творча спадщина живе».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1984
Теги:
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Свідомий дохтор
5665 дн. тому
c. Яр. // 24.09.2008 13:17:36, как вседа не может не радовать шиза свидомитов. За то, что на Полтавщине разорено свинарство и вивчарство, то за это ни не переживают, волнуясь за переименование улиц в первую и вторую очередь))))))))
c. Яр.
5665 дн. тому
Треба би було ще й перейменувати вул. Ватутіна, яка названа на честь полководця, завдяки "таланту"якого було вгроблено сотні тисяч радянських воїнів-українців, на вул. Журналістів. Думається, до того ще справа дійде...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду