Генеральним директором Vision TV стала Оксана Ферчук

23 Вересня 2008
21031
23 Вересня 2008
21:55

Генеральним директором Vision TV стала Оксана Ферчук

21031
Генеральним директором Vision TV стала Оксана Ферчук
Генеральним директором компанії Vision TV – представника міжнародного провайдера супутникового телебачення Viasat – стала Оксана Ферчук. Ричард Капроні, який керував компанією Vision TV з 2006 року,  очолить фінансову частину компанії.
 
«Ми завжди наголошували, що послуга Viasat створена виключно для українців з урахуванням їх телевізійних смаків, тому, я впевнений, що пані Ферчук, як українка та відмінний спеціаліст, зможе найкращим чином примножити успіхи компанії та підтвердити національний статус послуги міжнародного супутникового телебачення  Viasat», - коментує Річард Капроні. 
 
Оксана Ферчук має 9-річний досвід роботи у телекомунікаційній галузі; працювала у компаніях «PEOPLEnet», «Астел», «Мобілочка» та МТС.  
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21031
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Эксперт
5697 дн. тому
Кстати, ув. Оксана Ферчук! В конце каждого часа по 10 минут на англоязычном канале Viasat History, который есть в Украине в кабеле, идет передача-вставка исключительно на русском языке. 10-минутка идет из Москвы "очень для украинцев с учетом их вкусов".
yura
5697 дн. тому
"послуга Viasat створена виключно для українців з урахуванням їх телевізійних смаків," Для яких українців? наповнення пакетів ніяке, ціна фантастична ,тюнер - металобрухт
Эксперт
5697 дн. тому
Оксана Ферчук - кто это?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду