Вікторія Петрик представить Україну на дитячому «Євробаченні – 2008»

22 Вересня 2008
19614
22 Вересня 2008
11:15

Вікторія Петрик представить Україну на дитячому «Євробаченні – 2008»

19614
Вікторія Петрик представить Україну на дитячому «Євробаченні – 2008»

21 вересня у прямому ефірі на Першому каналі телеглядачі шляхом інтерактивного голосування визначили переможця Національного відбору дитячого «Євробачення – 2008». Як повідомляє прес-служба Першого каналу, із найбільшою кількістю голосів – 7700, перемогу здобула 11-річна Вікторія Петрик. Вона представить Україну на Міжнародному конкурсі дитячої пісні «Євробачення – 2008», який відбудеться 22 листопада у м. Лімасол на Кіпрі.

У фіналі Національного відбору Вікторія виконала пісню «Матроси», з якою і виступатиме на Кіпрі.

Раніше з 84 учасників, які подали заявки на участь у Національному відборі, до півфіналу потрапило 30 виконавців, а у фіналі конкурсу взяли участь 12 виконавців:

01. Гурт «КаприZ» (м. Миколаїв, «Весела подорож»)

02. Рената Штіфель (м. Ужгород, «Пісня врятує світ»)

03. Іван Данілов (Чернівецька область, «З драйвом по житті»)

04. Марієтта Іванова (м. Черкаси, «Крок»)

05. Юлія Бойко (Рівненська область, «Зірка балету»)

06. Андранік Алексанян (м. Хмельницький, «Легенда про Жанну д’Арк»)

07. Єлизавета Малаєва (м. Одеса, «Ми з тобою»)

08. ЗЛАТА (м. Київ, «Карнавал»)

09. Дует «Ukrainian boys» (Каращук Владислав (м. Київ) та Бородін Дмитро (м. Донецьк), «Ukrainian boys»)

10. Марія Стасюк (м. Київ, «Лялька»)

11. Юрій Кравченко (м. Біла Церква, «Карпати»)

12. Вікторія Петрик (Одеська область, «Матроси»)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19614
Читайте також
25.11.2008 09:04
Олександр Зирін
, для «Детектор медіа»
30 868
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
makso
5652 дн. тому
девочка отлично поет. Ольга Александровна жжет анализируя исторический события:)
Виталий (Донецк)
5671 дн. тому
Фальсификация!!! Не могла эта толстая овца победить. Андроник спел гораздо лучше!!! ЛОЖЬ!!! Евровидение, где эта деваха будет позорить Украину, я смотреть не буду!!!
Людмила мама Андраника
5711 дн. тому
я вас очень прошу ненада обижать организаторов они сделали все возможное и невозможное!отношение ко всем біло прекрасное не смотря на все трудности!спасибо им большое за все!
Люся
5714 дн. тому
Уважаемая Ольга Александровна! Третий год моей жизни посвящен детям Детского евровидения. Их радость - моя радость, их боль - моя боль. Вы не первая обливаете грязью людей, которые не за деньги, не за славу, а исключительно из любви к вашим талантливым детям, верой и правдой служат принципам справедливости и красоты. Это вам должно быть стыдно! Наш конкурс - самый чесный конкурс в мире! В этом году он состоялся чудом. В телекомпании на счету ни копеечки не было. Но на нашей работе и на Ваших детках это не отразилось. Мы приняли решение работать вопреки всем трудностям и работали. А когда у нас деньги есть - тогда и призы дорогие, и Артек, и все включено. Победителя определяет только зритель. Колличество голосов умножается на кратную десяти цифру и отсюда непонятніе Вам нолики. Вике Петрик и ее родителям тоже пришлось не сладко третий год подряд бороться за победу. И наверняка и у них закрадывалось чувство подозрения. Но они вели себя порядочно в отличии от Вас.
тєлєзрітєль
5715 дн. тому
Це та дєвочка, яку її радітєлі де не хош піхали\піарили? Це вона з Тіною Каролькою якось заспівала на сцені, що та, сарака, її дуже хвалила на всі боки? НЕНАВИДЖУ таких "талантів", бо без "підмазки" вони зазвичай далеко не їдуть. Ось і цього року дитяче Євробачення знов НЕ наше. Шкода.
Ольга Александровна
5715 дн. тому
Обидно... И здесь - обман... Его организаторы! даже не удосужились подкорректировать баллы. Как всегда... Вспомним "Гринджолы"... Ну никак не могли зрители во всех голосованиях выравняться к нулю. Ну никак! Позор!!!!!! А убедительно победил Андраник Алексанян. Спасибо телезрителям, которые все-таки понимают высокое искусство, и проголосовали за этого Божественного мальчика, который несет тяжелое испытание по жизни. Никогда не забуду как он плакал после объявления "победителя". Не забуду! И еще. Организаторы даже не удосужились поздравить детей на сцене: вручали им дипломы в раздевалке, не провели пресс-конференцию. Вот так! Как всегда - позор!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду