Олександр Ільяшенко та Ірина Милиневська йдуть з НТН

17 Вересня 2008
26919
17 Вересня 2008
15:10

Олександр Ільяшенко та Ірина Милиневська йдуть з НТН

26919
Олександр Ільяшенко та Ірина Милиневська йдуть з НТН
Виконавчий директор телеканалу НТН Олександр Ільяшенко та головний редактор Ірина Милиневська залишають канал, повідомляє Media Business Reports.
 
Ірина Милиневська, за інформацією видання, вже звільнилась із каналу. Вона повідомила MBR, що із закриттям інформаційної служби необхідність у посаді головного редактора на каналі відпала. Ірина Милиневська зазначила, що вже має кілька пропозицій щодо подальшого працевлаштування, частина яких пов’язана з телебаченням.
 
Олександр Ільяшенко сказав MBR, що заяву про звільнення поки що не написав. У прес-службі НТН підтвердили цю інформацію, але не повідомляють, чи прийде замість пана Ільяшенка та пані Милиневської новий менеджмент.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26919
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
kuzma
5701 дн. тому
От читаю ржу-немагу....почекайте Лукеренка...це того {CENSORED} який Репортер на Новому розвалив??? {CENSORED} мля......знали кого запросити:( І вони ще хочуть долю 4-5 взяти....ну і {CENSORED}...чоловічий канал придумали....так чоловіки новини ж так само дивляться....ТК рейтинги оприлюднила...так вони заледве 2,5 беруть.....і то з великим напрягом....
агент
5701 дн. тому
Я прибыл к вам из знаменитой кантемировской дивизии, а тем, как известно, дураков не держат!
Profi
5701 дн. тому
РЕКЛАМА : Технические специалисты канала НТН ищут хорошую работу ! Много ! Уже телефон оборвали ! Специалисты хорошие 2-3ку уже приютил. В быту неприхотливы , деньги любят как все , работы не боятся ! Обращаться непосредственно в курилку канала :) Жалко как людей блин. Жаль всех не могу принять :(
мысль
5701 дн. тому
начинаю передвигаться вниз по Щусева....
Дочекались Лукеренка?
5701 дн. тому
Зачекайте ще трохи. Йому треба подумати.
НТН
5701 дн. тому
Лукеренко вже давно прийшов... і нічого ясно не стало. Він тихенько сидить в підсобці, щось постійно роздруковує і все. Так що чекати немає чого! Завдання розвалити канал виконано і перевиконано. Слідом за журналістами почали звільнятися оператори та інші тєхнарі...одним словом, повна жо..
ждем_с
5701 дн. тому
щас зайдет - спросим...
Дочекайтесь Лукеренка
5701 дн. тому
Не треба паніки. Скоро на НТН прийде Кирило Лукеренко і все буде ясно. Почекайте.
поки що НТН
5702 дн. тому
задача "развалить" выполнена успешно. задачи "созидать" пока не видно. разум где-то там...
Profi
5702 дн. тому
{CENSORED} НТНу ! Пошла заключительная фаза дерибана . Ломать не строить ! Правда БезлюдоСазановский ? А фули ? Он юрист , она звязда ! Народ , есси кому-то что-то надо развалить - обращайтесь к сладкой парочке. Хорошковский - ты {CENSORED} ! п.с. одного не пойму , почему Троицкий не предложили уничтожить Безлюдной. Она б его вмиг разобрала и на арматуре наварилась ;)
otar
5702 дн. тому
Знов-таки повторюю: маєте що повідомити - повідомляйте. Пишіть мені, otar.tk@gmail.com . В Україні вже за сотню телеканалів, у кожного є залізобетонна прес-служба, яка не дає коментарів, і топ-менеджери, які обіцяють, що "ви перші дізнаєтесь,я кщо щось зміниться", а потім ми дізнаємось про це з газети "Сєводня", так що ми не можемо встигати і знати ВСЕ. Для того, щоб наблизитись до омріяного ідеалу, в нас є читачі, які нам допомагають. Ось і допомагайте, будь ласка, а ми подякуємо.
otary
5702 дн. тому
Щодо "ти", то перепрошую. Просто звертався до всього видання, а не окремого автора. Але перепрошую лише за "ти", бо "ТК" і справді весь час втикає, принаймні, НТНівські новини - сумно.
steb
5702 дн. тому
да уже всех слили, а сейчас Безлюдная с Созановским дерябанят, чего полезного можно забрать с НТН. а все производство опять разбросают по своим продакшенам...
otar
5702 дн. тому
ТБ, "ти" уважніше почитай ТК. За перші два тижні вересня вже було кілька новин про НТН. Якщо маєш що повідомити редакції, щоб було швидше - пиши, будемо вдячні.
ТБ
5702 дн. тому
"Телекритика", ти втикаєш усі новини пов"язані з НТН. На сайт викладаєш інфу із запізненням у кілька тижнів... А ще інших критикуєш!
NTN
5702 дн. тому
ТК, не в тієї прес-служби питаєте! Якщо дійсно цікавить доля каналу, то за коментами треба звертатися до прес-служби Інтеру чи напряму до самой Безлюдної. Бо ми, НТНівці, і гадки не маємо, що це за фігня відбувається! ...дуже шкода інформаційну службу...:-(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду