На Першому стартував новий ранковий блок і програма «Фольк-music»

8 Вересня 2008
18092
8 Вересня 2008
12:28

На Першому стартував новий ранковий блок і програма «Фольк-music»

18092
На Першому стартував новий ранковий блок і програма «Фольк-music»
На Першому каналі стартував новий 5-хвилинний ранковий блок. Щоранку о 9-й годині двоє ведучих презентуватимуть день на телеканалі. Одна з ведучих – актриса Катерина Кузнєцова, яка бере участь у проекті «1+1» «Танцюю для тебе!», друга – голос Першого каналу Ольга Кияшко. Ведучі чергуватимуться в ефірі через день.
 
6 вересня стартував і довгоочікуваний музичний проект Національної телекомпанії України «Фольк-music», який веде заслужена артистка України Оксана Пекун. Програма виходитиме щосуботи о 20.00.
 
Незабаром в ефірі каналу з’явиться проект «Життя триває», який вестиме один ведучий, а не четверо, як раніше. Кастинг ведучих триває.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18092
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ірина Петрівна
5727 дн. тому
Молодці, що ранок на Першому розпочинаєте не з реклами, а з інформації про сьогодення, прикмети... Особисто мені подобається. Дівчата приємні і підібрали їх вдало - темненька та світловолоса. Можливо, декорацій додати та музичний фон запустити для цікавості
Вова
5727 дн. тому
Нарешті на Першому з"явилися молоді обличчя, до того ж і гарні. Це я про дівчат з ранкового ефіру. Їх треба запускати на триваліший час - буде на що подивитися, а ще - показуйте на повний зріст, коли є що показувати!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду