6 вересня на ТРК «Україна» стартує кулінарне шоу та докуметальний проект

5 Вересня 2008
26428
5 Вересня 2008
20:28

6 вересня на ТРК «Україна» стартує кулінарне шоу та докуметальний проект

26428
6 вересня на ТРК «Україна» стартує кулінарне шоу та докуметальний проект

6 вересня на телеканалі «Україна» стартують два проекти власного виробництва – кулінарне шоу «Ати-бати, готувати» та цикл документальних фільмів «Життєві сенсації». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 
Кулінарне шоу «Ати-бати, готувати» виходитиме щосуботи о 14.00. Вестиме програму актор Олексій Маклаков, який грав прапорщика Шматка у телесеріалі «Солдати». Участь у програмі братимуть зірки шоу-бізнесу, спорту та політики (зокрема Володимир Горянський, Віталій Козловський, Анна Судакова, Настя Каменських та інші), які змагатимуться у кулінарному мистецтві. Відповідно до формату програми, учасники готуватимуть у воєнно-польових умовах і матимуть лише 15 хвилин часу.
 
«Життєві сенсації» виходитимуть щосуботи о 22.30. Героями документальних фільмів стануть зірки та звичайні українці, яких спіткали трагічні випадковості та життєві драми.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26428
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду