Тарас Загородній пішов із посади гендиректора ІА «Економічні новини»

3 Вересня 2008
26823
3 Вересня 2008
11:32

Тарас Загородній пішов із посади гендиректора ІА «Економічні новини»

26823
Тарас Загородній пішов із посади гендиректора ІА «Економічні новини»
1-го вересня генеральний директор інтернет-холдингу ІА «Економічні новини» Тарас Загородній залишив свою посаду. Про це «Детектор медіа» повідомив сам пан Загородній. Причиною його рішення стала незгода зі стратегією розвитку проектів, які входять до холдингу.
 
«Я виконав свої зобов’язання як startup-менеджер, – коментує своє рішення пан Загородній. – У рамках холдингу запущено кілька ресурсів, які вийшли на задані в бізнес-плані параметри. Це центральний ресурс www.economic-ua.com, регіональні проекти холдингу – «Экономические новости – Одеса», www.economic.od.ua; «Экономические новости – Днепропетровск», www.economics.dp.ua; «Економічні новини – Львів», www.economic.lviv.ua, вони стали лідерами у своєму сегменті. Запущено дочірні проекти – www.domik-ua.com (сайт про нерухомість) та www.autonews-ua.com (сайт про автомобілі). Завершено підготовчі роботи із запуску розважального ресурсу та новинного агрегатора. Налагоджено робота зі спільного виробництва з телевізійною продакшн-студією. Тепер холдинг може обійтися без моїх послуг, цим можуть займатись інші люди, а я маю інші плани».
 
Зараз Тарас Загородній планує відпочити, а в майбутньому займатиметься новими інтернет- та піар-проектами, а також розглядає кілька пропозицій щодо працевлаштування.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26823
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
свідок
5673 дн. тому
ця людина привласнила чималу суму грошей і звільнив її за це власник медіахолдингу "Стиль радіо". ні про яке звіьнення за васним бажанням тут не йдеться. більшої брехні ніж від загороднього у цьому матеріалі я ще не бачив.
Наблюдателю
5736 дн. тому
Ну Кипиани ж берут после всех его кидков своих инвесторов...
otar
5737 дн. тому
Брехня, в українській мові є слово"пост" у саме цьому значенні. Не бійтесь заглядати у словник.
5737 дн. тому
В українській мові нема слова "пост". прекладається - посада. дуже багато русизмів останнім часолм на ТК. колеги, пишіть вже краще російською.
наблюдатель
5737 дн. тому
Интересно,кто возьмет этого человека после всех скандалов на работу
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду