Перший національний змінив логотип (ВИПРАВЛЕНО)

1 Вересня 2008
26983
1 Вересня 2008
16:44

Перший національний змінив логотип (ВИПРАВЛЕНО)

26983
Перший національний змінив логотип (ВИПРАВЛЕНО)
1 вересня Національна телекомпанія вийшла в ефір із новим логотипом. Відтепер замість одинички, яка була логотипом Першого національного останні роки:
 

 
телеглядачі бачитимуть на екрані слово «перший».
 

 
Нагадаємо, НТКУ оголосила про поступовий редизайн ще у червні 2008 року. Процес впровадження нового логотипу та стилю у заставки телекомпанії тривав 90 днів.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26983
Коментарі
14
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
глядач - отару
5715 дн. тому
Вас дратує що підказка перетворюється на зверхнє повчання??? Ви свого шеф-редактора статті не читаєте? бо дратує? І прес-служби телеканалів ніколи не повчали?
Нюра
5718 дн. тому
Одиничка більш інформативна - подивився і вже все ясно а тут читати треба ціле слово з 6 букв /крім того ніхто НІХТО з телеканалів не має такої переваги називатись Першим, та ще й Національним/ І що ми бачимо - замінили на слово, нічого національного в логотипі як не було так і немає...
Свобода
5719 дн. тому
Профанов просто необходимо поучать, чтобы выходили из своего профанства и росли профессионально. Опрометчиво раздуть щеки от обманчивого осознания собственной важности и положить их на плечи (для удобства) - совсем не признак профессионализма.
otar
5719 дн. тому
В усьому морі дезінформації ТК - одні з небагатьох, хто не боїться визнавати і виправляти свої помилки. Але про помилку можна повідомити і без фірмового "Телекритика лєніцца работать" або "Телекритика апять лажанулась".
Вова
5719 дн. тому
Я не повчаю, просто інколи дезінформація дратує і вже вибачайте за тон. Почитайте коммент ( Глядач // 02.09.2008 05:46:06 ) - людина повірила зобораженню в статті, а не ввімккнула канал - ось до чого призвела помилка.
otar
5719 дн. тому
не красиво - Ага, лінь, оце сидимо всю ніч, ніфіга не робимо. Зняв я логотип і подякував за підказку. В ефірі справді інший, дістанемо - доставимо. Але насправді дратує, що практично кожна підказка перетворюється на зверхнє повчання. Я, звісно, вірю, що автори всіх цих коментів ніколи не помиляються, але...
Глядач
5719 дн. тому
Логотип ще невдаліший, ніж попередній: крупні букви із віддзеркаленням внизу як більмо на оці - заважають дивитися передачі. Цікаво, чи розробники логотипу хоч проводили тест (опитування) щодо сприйняття їхнього шедевру?
не красиво
5719 дн. тому
otar, не хамили бы людям, а приняли бы к сведению, а лучше вообще бы сняли информацию. ну или запросили бы в нтку окончательный логотип. или телекритике просто лень работать???
Вова
5719 дн. тому
Будь ласка. А от Ваш комент недоречний, просто чіпляння до слів. Якщо Ви автор - просто виправте зображення, а не наїжджайте на тих, хто вказав на помилку. Чи вводити в оману читачів є новим принципом журналістської етики ? З таким ставленням до коментаторів ви скоро втратите аудиторію, що може принаймні Вам допомогти.
otar
5719 дн. тому
Вова, дякую за підказку. Я вам теж щось корисне підкажу: це - не стаття.
смотритель
5719 дн. тому
у так называемого " первого москальского" рейтинги такие о каких так называемому "первому национальному" никогда и не снились!!!
Вова
5719 дн. тому
Прохання до автора статті хоча б інколи вмикати телебачення. Новий логотип Першого, який вже сьогодні можна побачити на екрані, зовсім інший. До речі, фінальна версія на мою думку вийшла набагато кращою за анонсовану.
Sanyi
5719 дн. тому
Панове з НТКУ! Не обличчя треба міняти, а усе наповнення!!!!!!! Невже ви вважаєте, що це змінить ваш реальний "імідж" відстійного ТБ?
а вот мне интересно, першый есть, а хто скамунизил другый?
5719 дн. тому
В принципе, ничего, от моцкальского "Первого" главное отличились. Правда теперь на "ТРК Украину" смахивать станут.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду