«Газета по-киевски» запустила серію безкоштовних спецвипусків

31 Серпня 2008
24814
31 Серпня 2008
11:56

«Газета по-киевски» запустила серію безкоштовних спецвипусків

24814
«Газета по-киевски» запустила серію безкоштовних спецвипусків
28 серпня стартувала серія тематичних спецвипусків «Газеты по-киевски», які безкоштовно розповсюджуються промоутерами у Києві. Про це повідомляє прес-служба видавництва «Пресцентр».
 
Загальна кількість точок розповсюдження – близько 100. Спецвипуски розповсюджуватимуться на всіх станціях метро, перехрестях та площах столиці, біля великих торгівельних центрів протягом вересня, виходитимуть двічі на тиждень накладом 220 тисяч примірників. У спецвипусках міститиметься практична інформація про дозвілля, розваги, фінанси, телебачення, кулінарні рецепти тощо.
 
Видавництво «Пресцентр» є засновником і видавцем «Газеты по-киевски» (Київ), «Газеты по-днепровски» (Дніпропетровськ), «Газеты по-харьковски» (Харків), «Газеты по-одесски» (Одеса), «Газети по-львівськи» (Львів), «Газеты по-донецки» (Донецьк), безкоштовних випусків «Газеты по-днепровски», «Газеты по-харьковски», «Газеты по-одесски», «Газети по-львівськи», «Газеты по-донецки», мережі районних газет «Газета нашего района» (Київ). Сукупний щотижневий тираж регіональних видань – 1 214 500 примірників.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24814
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юра
5727 дн. тому
а я всегда люблю такое почитать. Кому интересно тот возьмет..
Ольга
5728 дн. тому
Взяла на той неделе такой номерок "бабушкиного счастья" прошла с ним десять метров и выбросила в урну, лучше бы эти деньги пошли на что-то полезное.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду