У російській столиці відбувся мітинг пам’яті Ганни Політковської

30 Серпня 2008
3277
30 Серпня 2008
20:35

У російській столиці відбувся мітинг пам’яті Ганни Політковської

3277
У російській столиці відбувся мітинг пам’яті Ганни Політковської
30 серпня у центрі Москви близько 300 осіб вийшли на мітинг у пам’ять про Ганну Політковську – вбиту 7 жовтня 2006 року російську журналістку, якій у цей день виповнилося б 50 років. Зокрема, на Тріумфальній площі біля пам’ятника Володимиру Маяковському з’явились Лев Пономарьов (рух «За права людини!» та Гаррі Каспаров (Об’єднаний громадянський фронт).
 
Як повідомляє «Радіо Свобода», учасники мітингу – представники правозахисних і опозиційних організацій – вимагають від російської влади довести до кінця розслідування вбивства журналістки і притягти винних до відповідальності. Мітинг був санкціонований владою російської столиці.
 
Знайти й покарати вбивць Політковської закликав також уповноважений з прав людини у Російській Федерації Володимир Лукін, повідомляє Newsru.com.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3277
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
FuckRussia
5724 дн. тому
Оппозиция Ингушетии хочет независимости республики Оппозиция Ингушетии рассматривает возможность обращения к мировой общественности с просьбой «отсоединить» республику от России, сообщил в эфире радиостанции «Эхо Москвы» руководитель Оргкомитета общенационального митинга протеста Магомед Хазбиев. «Нам нужно просить Европу или Америку, чтобы нас отсоединили от России. Если мы неугодны этой стране, что дальше делать, мы не знаем», - сказал Хазбиев. Он добавил, что необходимо также «остановить геноцид ингушского народа», осуществляемый «Кремлем». Дальнейшие действия после убийства главного редактора сайта «Ингушетия.ру» Магомеда Евлоева оппозиция обсудит на специальном собрании, которое состоится в ближайшее время, отметил Хазбиев.
Диночка с СТБ
5725 дн. тому
А её убили уже?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду