Олег Блохін вигнав польських журналістів із прес-конференції (+відео)

29 Серпня 2008
21759
29 Серпня 2008
10:54

Олег Блохін вигнав польських журналістів із прес-конференції (+відео)

21759
Олег Блохін вигнав польських журналістів із прес-конференції (+відео)
28 серпня тренер російського футбольного клубу «Москва» Олег Блохін вигнав із прес-конференції, що відбулась після матчу за участю «Москви» і варшавської «Легії», низку польських журналістів. Про це повідомляє Champion.
 
«Хай полякам потім перекладуть, коли я піду. У адже мене теж є життя, сім'я, я поспішаю», - сказав він у ході прес-конференції. У відповідь на протести польських журналістів тренер обурився: «Не треба мене учити. У Польщі мене учили, тепер тут намагаються!». Коли польські журналісти покидали приміщення, Олег Блохін примовляв їм услід: «Ідіть, ідіть звідси!». Цю сцену можна бачити у сюжеті каналу Вести.
Матч-відповідь, як і перший матч за участю «Москви» і «Легії», закінчився перемогою росіян. Під час першого матчу, що відбувався у Польщі, Олег Блохін засудив польських уболівальників, які скандували «Грузія! Грузія!» і «трахніть росіян!».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21759
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сива Кобила
5737 дн. тому
На щастя, Блохін уже не українець. "Ох, якби те сталось, щоб ви не вертались, Щоб там і здихали, де ви поросли!" (Шевченко - той, що не футболіст).
прохожий
5741 дн. тому
РОССИЯ-фуфайки..., пьянки..., разбой , жить за чужой счёт.., татаро- монголы и не думают в бога верить............... Генетически близки к евреям..........
Земляк
5742 дн. тому
Як на мене, то у товариша Плохіна не все гаразд із психікою. При чому тут журналісти, польські чи українські, при чому тут болільники? Гадаю, що і з "Москвою" цей заброзовілий спец недовго протягне... Буде у пана Ткаченка (того, що комуніст-однопартієць) за двірника...
вова
5743 дн. тому
БЛОХІН НЕ ПОЗОРЬ УКРАЇНУ, ТЕБЕ ТАК САМО ВИКІНУТЬ ЯК СОБАКУ ЧЕРЕЗ ПАРУ МІСЯЦІВ
Днепр-ск
5744 дн. тому
Блохин просто {CENSORED} от страха. Не выполнить приказ ФСБешных бандитов он не мог. Блохин типичная российская вонючка. И я скандирую Грузия , Грузия, а россия фуфло
Бодя Київський
5744 дн. тому
От як слава Україна може стати її ганьбою... Просто наочний приклад. Добре хоч тов. Блохін не почав кричати "Дєло Путіна-Мєдвєдєва живьот і побєждаєт!"...
зря он так
5744 дн. тому
нужно было зробить как настоящий патриот окраины, - снять портки, стать раком и призвать Евросоюз и НАТО. Ведь любому ясно, что пшеки это прямые свидетели божественного происхождения США и Запада.
Журналист
5744 дн. тому
Да уж, Блохин хорош, как нападающий (был), но, как человек, был и есть плохой. Жаль, что такие "люди" олицетворяют футбол Украины.
Адекват
5744 дн. тому
Ну если поленья невменяемы то,что ему оставалось как не послать их на ...!
babay
5744 дн. тому
Дуже соромно :(. Як до такого можна було докотитися... Зірка ж! Улюбленець мільйонів...
рівноденник
5744 дн. тому
ось що трапляється, коли вкраїнські жінки ідуть заміж за москалів, а потім народжуються отакі от псевдо-українці. «Кохайтеся чорнобриві, та не з москалями…»
Lj
5744 дн. тому
Наш варіант московського Філліпка. "Мнє надаєлі ваши сіські, ваша розовая кофточка"... :)
kolia
5744 дн. тому
соромно...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду