Українських католиків закликають молитися за ЗМІ

27 Серпня 2008
8081
27 Серпня 2008
14:55

Українських католиків закликають молитися за ЗМІ

8081
Українських католиків закликають молитися за ЗМІ
Голова Комісії у справах Засобів масової інформації при Конференції Єпископів Римсько-Католицької церкви в Україні єпископ Віталій Скомаровський просить про молитву у намірах засобів масової інформації, повідомляє «Новомедіа».
 
Молитва повинна тривати з 24 по 31 серпня.
 
«Адже це останній тиждень серпня, в якому завершуємо наші відпустки та невдовзі повернемось до навчання, праці й різних занять. Заохочую Вас до молитви за католицькі засоби масової інформації. В найближчу неділю почуємо в Євангелії слова, якими Ісус запитує своїх учнів: “За кого вважають люди чоловічого сина?”, - їхні відповіді відображають різні теорії й спекуляції стосовно Ісуса, які були в їхніх культурах. Прагнемо, щоб католицькі ЗМІ завжди проголошували й допомагали людям мати цю саму відповідь, яку проголосив Святий Петро: “ТИ Син Бога живого”, - це відповідь цілої Церкви”.
Отже, працівники ЗМІ сьогодні потребують особливої молитви, адже саме вони в суспільстві формують громадську думку й впливають на свідомість людей
», - цитує видання єпископа Скомаровського.
 
Раніше сайт «Дуся» повідомляв, що церква «Алілуя» у Скадовську молиться за засоби масової інформації протягом усього літа.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8081
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ksusha
5741 дн. тому
Треба молитись, щоб серед керівників ЗМІ було більше добрих людей, а менше спекулянтів
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду