«TV-Таблоїд» на Новому каналі стане щотижневим

26 Серпня 2008
19879
26 Серпня 2008
15:11

«TV-Таблоїд» на Новому каналі стане щотижневим

19879
«TV-Таблоїд» на Новому каналі стане щотижневим
Програма «TV-Таблоїд» на Новому каналі з 31 серпня виходитиме щонеділі о 14.55. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 
Також буде змінено формат програми. Зокрема, в кожному випуску програм з'являтиметься гість. «Ми плануємо запрошувати до студії відомих політиків та зірок шоу-бізнесу. На участь у зйомках уже дали згоду Нестор Шуфрич, Сергій Ківалов, Лілія Григорович, Ірена Кільчицька», - цитує прес-служба шеф-редактора програми Діану Козеровську.
 
Також буде збільшена кількість рубрик, а деякі з них зазнають трансформації. Зокрема, в рубриці «МовеТан»  зовнішній вигляд політиків оцінюватиме дизайнер і ведучий Андре Тан.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19879
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрюша - молодец!
5723 дн. тому
Тан молодец! И сюда себя приплел! Уважил. И что?
5723 дн. тому
да пфу,это тупо........
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду