Вийшов перший номер газети ПР «Час регіонів». Головред – Олена Рубцова

25 Серпня 2008
15504
25 Серпня 2008
13:44

Вийшов перший номер газети ПР «Час регіонів». Головред – Олена Рубцова

15504
Вийшов перший номер газети ПР «Час регіонів». Головред – Олена Рубцова
24 серпня вийшов перший номер всеукраїнської газети «Час регіонів»/«Время регионов». Як уже повідомляла «Детектор медіа», рішення про випуск масового друкованого видання прийняв ХІ з'їзд Партії регіонів.
 

Газета вийшла на 8 кольорових шпальтах А2. Наклад першого випуску – 10 тисяч примірників (раніше повідомлялося про наміри випускати газету «мільйонним накладом»). Ціна – 1 гривня. Газета є двомовною (українська і російська), хоча раніше повідомлялося про намір видавати українську, російську та англійську версії. З часом газету планують розширити до 12 шпальт, а наклад – збільшити.
 
Головним редактором стала 23-річна журналістка Олена Рубцова. Як повідомляє прес-служба, раніше вона працювала прес-секретарем у Генпрокуратурі та Національному університеті державної податкової служби України. Нагадаємо, після з’їзду Партії регіонів її речники анонсували залучення «дуже відомого незалежного журналіста».
 
«У концепцію газети входить проведення публічних дискусій із актуальних проблем розвитку країни за участю відомих політиків, експертів, журналістів, представників громадськості», - повідомляє прес-служба. У першому числі тижневика містяться статті Віктора Януковича, републікована з «Дзеркала тижня», Анатолія Кінаха, Ірини Акімової, Вадима Колесниченка, Олексія Плотникова.
 
«Детектор медіа».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15504
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5725 дн. тому
нормальный пример корпоративного издания
Наталія
5725 дн. тому
???????? Немає культури сприйняття прочитаного- тобто, люди не вміють критично ставитися до надрукованого і сприймають все як абсолютну істину. Не всі, звичайно, але й немало А навіщо нам "велика і "потужна партійна преса "? Преса, як відомо, повинна бути демократична і вільна. Певна частка друкованих видань мусить бути державними. А партійна преса відображає перш за все політику партії, яка нерідко суперечить державним засадам і Констутуції і тому числі. Треба перш за все навести порядок з рейстраціями партій Ви знаєте, що в в Україні є партія політики Путіна? Що , її газета також повинна бути "потужною"? Звісно, у Кремля на підрив держави грошей вистачитьА Компартія? Вона відкрито веде антирержавницьку політику. Є такі елементи і в політиці партії регіонів- хоч би надання статусу державної російській мові. Самі знаєте. повторюся, що "потужною" є газета 2000 А скільки від неї шкоди! Жаль , що у нас цензура лише умовна
????????
5725 дн. тому
2 Наталія З якого дуба Ви рухнули? Партійної преси, великої і потужної, у нас в країні НЕМА. Але краще було б декілька гарних партійних газет, ніж безмежна кількість псевдо об'єктивних, ніби незалежних, комерційних видань. У всьому повинна бути рівновага. І що по Вашому "культура сприйняття друкованих видань"?
Наталія
5726 дн. тому
У більшості читачів відсутня культура сприйняття друкованих видань. Позиція партійної преси сприймається як абсолютна істина. Залишки совдепії. Тому великі і потужні партійні видання приносять суспільній думці більше шкоди. ніж користі. Розумно, щоб вони видавалися обмеженими тиражами. а це можливо, якщо і бюджетні і вливання обмежуються.. Але ж ми так не можемо. Чим більше грошей у партії, тим потужніше і видання. Тому такі видання діють під девізом "навались". І дави на психіку. скільки можна
eM_Qu
5726 дн. тому
2 оглядач: А хто сказав, що вона (газета) буде потужною?) І до речі, вік і скромний досвід - це не завжди показники.
вася
5726 дн. тому
а СЕГОДНЯ? Не обижайте "региональную" прессу.
оглядач
5726 дн. тому
ага, 23-річна прес-секретарка зі скромним досвідом у медіа це саме те, що потрібно потужній газеті:). просто за Регіони якось невдобно
Наталія
5726 дн. тому
У нас уже є газета 2000. Правда. не тієї партії, але також з дискусіями з перекосом в один бік
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду