Томенко просить прокуратуру перевірити методи впливу церкви «Посольство Боже» на свідомість громадян

20 Серпня 2008
4369
20 Серпня 2008
12:16

Томенко просить прокуратуру перевірити методи впливу церкви «Посольство Боже» на свідомість громадян

4369
Томенко просить прокуратуру перевірити методи впливу церкви «Посольство Боже» на свідомість громадян

Прокуратура має перевірити методи впливу церкви «Посольство Боже» та її лідера Сандея Аделаджи (на фото - ТК) на свідомість громадян.

З відповідним проханням до генпрокурора та голови Держкомітету у справах національностей та релігій звернувся голова тимчасової слідчої комісії ВР щодо діяльності київської влади Микола Томенко, повідомляє прес-служба депутата.

«Справа в тому, що до комісії після виходу в ефірі Першого національного каналу програми Миколи Вересня «Попередження» почали надходити усні та письмові звернення від громадян з приводу правдивості шокуючих для людей фактів, що були викладені журналістами у згаданій програмі», - пояснюється у повідомленні.

У зв'язку з цим Томенко просить відповідні органи «здійснити перевірку наведених у передачі фактів: зокрема, перевірити законність отримання громадянства Сандеєм Аделаджою та відповідність чинному законодавству методів ведення релігійної діяльності, а особливо, методів впливу церкви «Посольство Боже» та її лідера на свідомість громадян».

Як відомо, одним із прихожан «Посольства Божого» є мер Києва Леонід Черновецький.

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4369
Читайте також
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ford
5728 дн. тому
На превеликий жаль, нічого з того не буде...Про сандея та його секту вже багато писали. І ніяких результатів. А тепер пригадайте, що свого часу негра хотіли вигнати з України.І скліьки впливових людей за нього заступилися. Просто у аделаджи -- значні матеріальні резерви. Кого треба -- купить. Єдине порадувало -- коли на прес-конференції йому банан подарували))
Наталія
5729 дн. тому
оригинал // 20.08.2008 22:26:44 Томенко думает, что поступил крайне оригинально. А вот если будет доказано, что эта убогая програмка Арьева про Сандея - простая заказуха?! Якби Томенко не піддався вливу Сандея і довів таки справу до кінця
оригинал
5729 дн. тому
Томенко думает, что поступил крайне оригинально. А вот если будет доказано, что эта убогая програмка Арьева про Сандея - простая заказуха?! А оно так и есть. Это же стиль работы Арьева и его хлеб!
ASD
5729 дн. тому
Забув сказати: НЕГРИ - це чорні квіти життя! І вони мають безтурботно рости там, де хочуть і як хочуть!
ASD
5729 дн. тому
ВИ шо? На негрів не можна наїжджати, бо це - расизм! ПОправляюсь - не негрів, а афроукраїнців. Чи укроафриканців?..
баба НАТА
5730 дн. тому
Нарешті хоч якась реакція на журналістські розслідування! Сюжет у програмі справді був вражаючим! Журналісти молодці! Дивувалася - чи не страшно їм зв"язуватися з такими людьми, знаючи, що у нашій країні марно чекати бодай правового захисту! Надто проти релігійної мафії! "Попередженю" аплодую стоячи! Сподіваюся Томенко доведе справу до кінця, а не просто тралі-валі заради власного піару!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду