Новий сезон на ТЕТі стартує 25 серпня

19 Серпня 2008
15904
19 Серпня 2008
14:32

Новий сезон на ТЕТі стартує 25 серпня

15904
Новий сезон на ТЕТі стартує 25 серпня
25 серпня в ефірі телеканалу ТЕТ стартує новий телевізійний сезон.
 
У новому сезоні канал демонструватиме низку покупних проектів. Зокрема, з'явиться відразу кілька програм містичної спрямованості - «Таємні знаки», «Містика зірок», «Міські легенди», дубльованих каналом українською мовою, а також розважальні шоу «Танці без правил», «Наші рекорди», «Продавці страху», реаліті-шоу «Поверніть мені маму», анімаційними серіалами для дорослих «Король гори», «Манускрипт ніндзя», «Шкільні війни», «Ельфійський спів», «Берсерк».
 
У будні о 17.00 канал демонструватиме музично-танцювальну мелодраму «Тримай мене міцніше» виробництва «Стар Медіа». Також в ефірі з'явиться детективний серіал «Приватний детектив Магнум» та серіал за мотивами оповідань з колекції Альфреда Хічкока «Альфред Хічкок презентує».
 
Серед програм для дітей канал обіцяє прем’єру пізнавальних мультиплікаційних серіалів «Мандрівник Віпо» та «Марві Хаммер».
 
Продовжиться показ проектів «ДОМ-2», «Звана вечеря», «Окна», «Сміх без правил», «Убійна ліга», «Фактор страху», «Ключі від форту Буайар» (сезони 2007 і 2008), «Заборонена зона», «Дивись!», «Дивись, хто прийшов!». У новому сезоні канал також проведе серію прямих трансляцій футбольних матчів за участю команд «Динамо», «Дніпро» та інших.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15904
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5732 дн. тому
коротше, як завжди - у ТЕТу своїх нових проектів немає. Мертвий канал з менеджером-{CENSORED} Тичиною. Хоча б на Телекритику не присилали свої порожні прес-релізи.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду