У Грузії припинено мовлення останнього російського каналу – RTVi

19 Серпня 2008
13831
19 Серпня 2008
07:49

У Грузії припинено мовлення останнього російського каналу – RTVi

13831
У Грузії припинено мовлення останнього російського каналу – RTVi
Влада Грузії прийняла рішення призупинити мовлення телеканалу RTVi, повідомляє Lenta.Ru з посиланням на радіостанцію «Эхо Москвы».
 
Про це керівництво каналу поінформували у Спілці кабельного телебачення Грузії. Причини рішення не вточнюються. Однак, як зазначає радіостанція (акціонером якої, як і RTVi та українського каналу ТВі, є російський бізнесмен-вигнанець Володимир Гусинський), рішенню про відімкнення каналу передувала демонстрація на RTVi інтерв’ю міністра закордонних справ Російської Федерації Сергія Лаврова.
 
Донедавна RTVі був єдиним російськомовним каналом, що продовжував мовити у Грузії після початку грузинсько-російсько-осетинського збройного конфлікту. 9 серпня на території країни було припинено мовлення телеканалів «Россия», «Первый канал», НТВ і російського Euronews.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13831
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
новость не возмутила, потому что...
5734 дн. тому
потому что израильский RTVi работал против нашей родины - России. Все эти годы. Пусть себе вещают на русском. ради бога, но русского там только язык, всё остальное русофобское, проамериканское, рокфеллеровско-моргановское. То же самое нужно сделать с Рен-тиви, НТВ и ДТВ, - сплошное жидомассонское вещание, ненавидящее русских уже только за то что они есть.
kla
5734 дн. тому
Предлагаю у и нас такое сделать. А еще штрафовать на улицах за русскую речь. Бойкотировать русские товары и машины. Запретить футболистам играть за российские клубы, поощрять ругаться только по украински
vm
5734 дн. тому
Что-то эта новость не справоцировала волны возмущения штатных писак ТЕЛЕКРИТИКИ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду