Матчі VI Міжнародного турніру з футболу пам’яті Валерія Лобановського транслюватиме ТРК «Київ»

15 Серпня 2008
10799
15 Серпня 2008
14:56

Матчі VI Міжнародного турніру з футболу пам’яті Валерія Лобановського транслюватиме ТРК «Київ»

10799
Матчі VI Міжнародного турніру з футболу пам’яті Валерія Лобановського транслюватиме ТРК «Київ»

Матчі VI Міжнародного турніру з футболу пам’яті Валерія Лобановського, які відбудуться 19 та 20 серпня, вперше транслюватиме телеканал «Київ», повідомляє прес-служба Київського медіа холдингу.

Матч «Північна Ірландія – Польща» транслюватиметься у вівторок, 19 серпня, о 16:15, ввечері цього ж дня о 19:15 розпочнеться трансляція гри молодіжних збірних України та Болгарії. 20 серпня о 14:15 транслюватиметься матч за 3-е місце, в цей же день о 17:15 – фінал турніру.

Як повідомляється, усі матчі транслюватимуться наживо.

Окрім цього заплановані включення зі стадіону, інтерв’ю з зірками українського футболу, які так чи інакше тісно пов’язані з життям Валерія Лобановського, та, у вечірніх випусках спортивних новин – детальні огляди ігор.

Матчі за участю збірної України коментуватиме Віктор Вацко.

Усі ігри турніру проходитимуть на стадіоні НТК ФФУ імені В.М. Баннікова.

Як повідомляється, для телеканалу «Київ» це буде перший досвід трансляцій міжнародних футбольних матчів. До цього у прямому ефірі телеканал транслював ігри Вищої ліги Чемпіонату України з футболу та Української чоловічої волейбольної супер-ліги.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10799
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
costya
5737 дн. тому
Казбек! остановись! Руки прочь от наших святынь!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду