ТРК «Україна» запускає «Шоу Вєрки Сердючки»

14 Серпня 2008
24688
14 Серпня 2008
16:49

ТРК «Україна» запускає «Шоу Вєрки Сердючки»

24688
ТРК «Україна» запускає «Шоу Вєрки Сердючки»
Восени на телеканалі «Україна» з’явиться щотижневе розважальне шоу власного виробництва «Шоу Вєрки Сердючки». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 
Ведучими стануть Вєрка Сердючка та його «мама». Дія шоу, йдеться у повідомленні, відбувається у заміському будинку Вєрки, куди в гості приходять відомі особистості. Вони готують вечерю з господинею, дивляться разом кіно та проходять різні провокативні випробування.
 
Генеральний продюсер «України» Алла Липовецька переконана, що Сердючка стане «таблеткою радості» для глядачів телеканалу. День і час виходу програми поки що не розголошують.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24688
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Andre
5666 дн. тому
Давно пора! Народ уже заждался. Лишь бы только поменьше матов было, а то Вєрка на каникулах в Англии и Франции себя показала не с лучшей стороны. Как говорится перешла "ту" грань.... Трохи расслабилась. Сплошные МАТЮЧИ !!!!
Современник
5695 дн. тому
Ну, а этого-то, Данилку, уже давно пора пересыпать нафталином!!!! Или, что перечитываем заново? В этой книге ничего нового - нет!!!
!
5696 дн. тому
Данилко замечательный артист. Удачи ему.
плюсовик
5703 дн. тому
Ну, если Вовика Тихого снова позовут режиссировать, как в 97 году на СВ-шоу, тогда добрые традиции восстановятся. Впрочем, может, Вова про Данилку слишком много знает? Та!! Сколько воды утекло. Правда, римейк скорей всего будет напоминать сеанс вуду с вызовом зомби на украинском сельском кладбище- ведь Андрюша так ото всего бывшего с ним в образе уже задратый! "Ну, кисанька, ну, еще капельку!"!.. Впрочем, заиндевевшим теткам на вечных уркаинских зимних вещевых рынках и это будет в радость- зайти в дежурку, погреться палёнкой, перепихнуться с охранником, посмотреть и послушать Сердючку- резиновую копию ее самой сердешной...Какая, извините за выражение, сранА, такие и херои
Фанаты Липовецкой
5704 дн. тому
Уважаемая Алла! Не ройтесь в секонд-хенде айситиви, нового и интера с плюсами. Придумайте, наконец, что-то свое. Искренне ваши:)
5705 дн. тому
Наконец-то по телевизору будет что посмотреть.
Алегарф
5705 дн. тому
О, а вот и главный продуктивный симптом украинской вялотекущей независимости возвращается! : ))) Спасибо генеральному продюсеру "Украины"! ; )
+ Сердючка
5705 дн. тому
СВ - шоу 2.0
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду