Міноборони: деякі ЗМІ брешуть про українських військових в Грузії

14 Серпня 2008
8340
14 Серпня 2008
11:33

Міноборони: деякі ЗМІ брешуть про українських військових в Грузії

8340
Міноборони: деякі ЗМІ брешуть про українських військових в Грузії

Повідомлення деяких ЗМІ про участь українських військових у ролі інструкторів і спеціалістів із обслуговування комплексів ППО Грузії - є абсолютною брехнею, заявило міністерство оброни України.

Як повідомили в управлінні прес-служби міністерства оборони України, напередодні деякі засоби масової інформації оприлюднили інформацію про те, що російські бойові літаки, які брали участь у «кривавих» жорстоких бомбардуваннях території незалежної держави Грузії, нібито були збиті з комплексів протиповітряної оборони, що обслуговувалися військовослужбовцями Збройних Сил України.

«Управління прес-служби Міністерства оборони України уповноважено заявити, що ці повідомлення є абсолютною брехнею», - сказано у заяві управління.

 
Фото Reuters
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8340
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду