Леся Ґонґадзе загубилась у Грузії

11 Серпня 2008
12890
11 Серпня 2008
16:39

Леся Ґонґадзе загубилась у Грузії

12890
Леся Ґонґадзе загубилась у Грузії

Леся Ґонґадзе, яка перебуває протягом останніх півтора місяців у Грузії, з четверга не виходить на зв’язок.

Останній раз журналісти «Української правди» спілкувались з нею у четвер.

Ще в кінці червня мати загиблого журналіста Георгія Ґонґадзе - Леся Ґонґадзе поїхала у столицю Грузії - Тбілісі, аби вирішити особисті питання та навідати свою свекруху. Кілька разів вона телефонувала своїм родичам, зокрема рідному брату, який проживає у Львові.

З початком бойових дій на території Грузії ніяких вістей від Лесі Ґонґадзе ніхто з родичів та друзів не отримував. Це викликає у них занепокоєння, але до активного пошуку родичі не вдаються, повідомляє ЗІК.

За словами депутата Львівської обласної ради від БЮТ Остапа Козака, він лише через ЗМІ звертається до МЗС України, аби ті навели контакти з Лесею Ґонґадзе та допомогли їй повернутися в Україну.

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12890
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ющенко должен быть арестован! (да вот нет честных офицеров в Украинской державе)
5740 дн. тому
Паскуды те, кто морочат головы разным Патям четвёртый год, что назовут имена тех "хто вбыв гонгадзу" и "отруйив" мессию. А ещё есть кретины, которые в это свято верят.
Паті
5741 дн. тому
Які ви паскуди
DimOК
5741 дн. тому
Согласен. Любят они быть в центре внимания. Другого делать не умеют.
а идиоты всегда приключения ищут
5741 дн. тому
У глупого сына и мать прибацнутая.
DimOК
5741 дн. тому
Прощай, Леся
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду