М1 міняє ведучого «Міністерства прем’єр», запускає караоке-шоу, кулінарну і клубну програми

11 Серпня 2008
10919
11 Серпня 2008
15:17

М1 міняє ведучого «Міністерства прем’єр», запускає караоке-шоу, кулінарну і клубну програми

10919
М1 міняє ведучого «Міністерства прем’єр», запускає караоке-шоу, кулінарну і клубну програми
24 серпня на телеканалах М1 та М2-Естрада розпочнеться новий сезон, повідомляє прес-служба компанії «Телеодин». «Цього року ми вирішили об'єднати старт сезону із святом Дня Незалежності», - пояснив цю дату генпродюсер компанії Валентин Коваль.
 
У новому сезоні на М1 з’явиться музичне шоу у стилі караоке «Народ проти зірки», у якому зірки змагатимуться у «музичній дуелі» із звичайними людьми.
 
Також на каналі стартує кулінарна програма «Кухня- respect» та тижневик про столичне клубне життя «Ікра by Kische».
 
Також оновиться формат програми «Міністерство прем'єр», яку замість Мирослава Кувалдіна відтепер вестиме Василіса Фролова. Щотижня вона із своїми речником Іллею Мітьком влаштовуватиме позачерговий перегляд 6 нових кліпів, а наприкінці тижня підбиватиме підсумок. Також буде відновлений показ шоу «Русалки in da house».
 
На каналі М2-Естрада стартує низка нових проектів, зокрема «Смієшся ти, сміюся я, сміється вголос весь М2», «Найкращі тости, щоб не сумували гості», «Народні поети складають куплети». У цих проектах братимуть участь телеглядачі. Також з’явиться програма «Даємо поради на каналі Естради», в якій знаменитості даватимуть корисні поради на різні теми.
 
За інформацією «Медіабізнесу», у день початку нового сезону М1 повністю змінить графічне оформлення. Новий дизайн розроблений продюсерським центром А7.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10919
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
rlk
5740 дн. тому
даєш іллюху мітька!!! : )) ще й парі з васею фроловою! ура! : ))
5742 дн. тому
а я б хотел,что б вернули хорошоу
проще
5742 дн. тому
а может проще позакрывать эти каналы, а не тасовать ведущих и возвращать старые программки?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду