Сайты российских СМИ подверглись хакерской атаке?

11 Серпня 2008
15473
11 Серпня 2008
12:46

Сайты российских СМИ подверглись хакерской атаке?

15473
Сайты российских СМИ подверглись хакерской атаке?

Сегодня, 11 августа, ряд российских информационных сайтов подвергся хакерской DoS-атаке, сообщает Liga со ссылкой на «Cnews».

В сообщении говорится, что в 11:45 по московскому времени (10:45 по киевскому) были недоступны сайты информационных агентств ИТАР-ТАСС и «REGNUM». Непродолжительное время был также недоступен ресурс «Lenta.Ru».

Комментариев от официальных источников по данному поводу пока не поступало.

Также сообщается, что вчера хакерской атаке подвергся сайт РИА «Новости». Это затруднило работу практически всех служб агентства и усложнило доступ на портал.

Следует заметить, что недоступность новостийных ресурсов не всегда является следствием хакерских атак. Это также может быть вызвано «добросовестным» резким увеличением количества заходов на сайт, связанным с повышенным вниманием к текущим новостям.

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15473
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OOP
5747 дн. тому
ЧТОБ ИМ ТАМ И ЛЕЖАТЬ ВМЕСТЕ С СУКАШВИЛИ!.
oops
5747 дн. тому
Грузинские сайты лежат вмертвую еще с субботы.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду