Перший національний знизив ціни на спонсорство Олімпіади вдвічі

4 Серпня 2008
19935
4 Серпня 2008
11:10

Перший національний знизив ціни на спонсорство Олімпіади вдвічі

19935
Перший національний знизив ціни на спонсорство Олімпіади вдвічі
Перший національний знизив ціни на спонсорський пакет трансляцій ХХІХ Літніх олімпійських ігор, які пройдуть у Китаї з 8 по 24 серпня. Про це повідомляє «Медіабізнес».
 
Тепер вартість генерального спонсорства складає $400 тис., офіційного – $300 тис., звичайного – $150 тис. Раніше генеральне спонсорство коштувало $2,5 млн, в середині липня його ціна впала до $800 тис. Офіційне спонсорство коштувало $500 тис., звичайне – $250 тис.
 
Нагадаємо, віце-президент НТКУ Михайло Кобля у коментарях «ТК» висловлював певність у тому, що компанії вдасться продати всі чотири спонсорських пакети під олімпійські ігри: «Спонсор ніколи не любить погоджуватися завчасно, вони люблять вичекати, поки телекомпанія зменшить вартість спонсорських пакетів. Під час чемпіонату Європи останній спонсор зайшов до нас і сплатив близько $150 – 200 тисяч доларів. Але це було, коли чемпіонат уже почався – він чекав до останнього, поки телекомпанія зменшить ціни». Також він наголошував, що за наявності угоди з телеканалом «Інтер» щодо продажу субліцензії на трансляцію олімпіади, вартість спонсорських пакетів була б на 40-50% вищою.
 
Нагадаємо, купівля прав на трансляцію олімпіади, за словами Михайла Коблі, обійшлася Першому національному у $900 – 950 тис.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19935
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ПРАВДА!
5751 дн. тому
Люди, будьте объективны! Откат скорее всего хотели получить "Интер+Мегаспорт" когда выставляли цену за пакет в 2,5 млн долларов. Откройте глаза: "Перший національний" выставил вполне приемлемые цены, если сравнивать их с изначальными, совместными с Интер-группой! От таких цен откат получается бедноватый...и, соответственно, - Бессмысленный!
5754 дн. тому
размер отката тоже уменьшился в 2 раза?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду