Андрій Шевченко планує повернутись на телебачення в 2009-му

30 Липня 2008
12561
30 Липня 2008
21:28

Андрій Шевченко планує повернутись на телебачення в 2009-му

12561
Андрій Шевченко планує повернутись на телебачення в 2009-му
Народний депутат України Андрій Шевченко планує повернутись на телебачення у ролі ведучого. Про це він заявив, відповідаючи у чаті на запитання відвідувачів сайту «Главред».
 
«Повернуся. Це буде неполітична програма», - сказав пан Шевченко у відповідь на запитання, чи не хочеться йому знову працювати на телебаченні. Нагадаємо, в минулому Андрій Шевченко працював шеф-редактором Першого національного та 5-го каналів, репортером і ведучим інформаційної програми.
 
На запитання «Детектор медіа» Андрій Шевченко відповів, що поки що не готовий назвати телеканал, на якому може вийти програма, її тематику та формат. «Є бажання і є пропозиції», - сказав він. Що ж до термінів, у які може відбутись його повернення на телебачення, Андрій Шевченко зазначив, що «може йтися про 2009 рік». Як уже повідомляла «ТК», незабаром народний депутат разом із дружиною і дочкою вирушить до Сполучених Штатів Америки, де чотири місяці проведе у Єльському університеті.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12561
Читайте також
31.08.2009 15:15
Вячеслав Пиховшек
, для «Детектор медіа»
23 644
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
otar
5754 дн. тому
Ми ніколи не приховували, що в нас працює цензура здорового глузду, пане {CENSORED} :))))
KLM
5754 дн. тому
АУ??? А где же ваше "нет цензуры"? Вы же на всех углах пищали, что типа "Телекритика" работает без цензуры! Ага, работает... Вот мой коммент малого того, что обрезали, так и еще половину слов убрали! Видиде ла, Андрюшеньку Шевченко я обидел! Я сказал правду, я если это вам не нравится, то тогда не называете себя "самыма-самыми честными и объективными" или вы его папочку боитесь, или может уже сам Андрюшенька, будучи "очень народным" депутатом позвонил вам, и вы как шавочки, быстренько и услужливо ему подмахнули? Повторяю я его знаю, и как человек он {CENSORED}, высокомерный сноб, к тому же и врун, причем, видимо, патологический!
Покровские ворота
5755 дн. тому
Искусство по-прежнему в большом долгу!
KLM
5756 дн. тому
Вот ощасливил своим возвращением на канал! Да на {CENSORED} ты нужен {CENSORED}! Вали {CENSORED}в США и там грузи людям разную галиматью. Я знаю этого Шевченко лично, ну что сказать - {CENSORED}
глеб
5756 дн. тому
Хховаться надо побыстрей с папкой. баблом нагробленнЫм .......не дай бог ответ дерхать придется
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду