Українські учасники конкурсу «Нова хвиля» посіли 6 і 12 місця

29 Липня 2008
12102
29 Липня 2008
09:20

Українські учасники конкурсу «Нова хвиля» посіли 6 і 12 місця

12102
Українські учасники конкурсу «Нова хвиля» посіли 6 і 12 місця
Переможцем міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики «Нова хвиля 2008», що завершився 28 липня у латвійському місті Юрмалі, став дует із Грузії Georgia. На другому місці опинилась співачка Іріс (Ірина Розенфельд), громадянка України, яка представляла на конкурсі Росію. Третє місце посів італієць Алессандро Рісторі.
 
 
Приз «Золота зірка Алли» від організатора фестивалю – російської співачки Алли Пугачової – отримали співаки Омар із Киргизстану та Дядя Ваня з Білорусі. Приз від міської Думи Юрмали було вручено латвійському співакові Донсу. За результатами інтернет-голосування перше місце посіла Іріс. Приз глядацьких симпатій дістався вірменському співакові Мгеру.
 
Український гурт «Закльопки» отримав від телеканалу МУЗ-ТВ сертифікат на право зйомок кліпу з подальшим розміщенням його в ефірі каналу.
 
В Україні конкурс «Нова хвиля» транслював у прямому ефірі телеканал «Україна».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12102
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
aksa
5767 дн. тому
С Розенфельд какие-то игрища. Почему-то от Украины ее не отобрали, а отобрали безголосую Ньютон. Как было сообщено на сайте Новой волны, Розенфельд взяли в резерв. И вдруг она выступает за Россию. Создается впечатление, что от Украины умышленно не приглашаются сильные певцы. Вспомните Майю Мигаль. Профессионального певца Павла Табакова (победителя Шанса) отсеяли, а не певицу Мигаль пригласили. Вообще не конкурс, а какая-то тусовка для пенсионеров российской эстрады
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду