У новому сезоні ТЕТ запустить низку російських проектів та покаже серіал «Стар медіа»

25 Липня 2008
10325
25 Липня 2008
17:40

У новому сезоні ТЕТ запустить низку російських проектів та покаже серіал «Стар медіа»

10325
У новому сезоні ТЕТ запустить низку російських проектів та покаже серіал «Стар медіа»
У новому сезоні ТЕТ запускає низку російських проектів та розпочинає показ серіалу «Стар медіа». Про це повідомляє «Медабізнес».
 
За словами заступника голови правління телеканалу ТЕТ із питань програмування Валерія Гросмана, восени на телеканалі з’явиться 70-серійна музична мелодрама «Стар медіа» «Тримай мене міцніше», розрахована на молодіжну аудиторію. Восени 2007 року серіал транслювався на телеканалі «Россия».
 
«Для нас це своєрідний програмний експеримент, і якщо він виявиться вдалим, ми продовжимо показ серіалів-прем’єр», – зазначив пан Гросман.
 
Також телеканал закупив низку російських програм, присвячених темі містики та паранормальних явищ. Зокрема, у вересні в ефірі телеканалу стартує російський документальний серіал «Таємні знаки», який складається з чотирьох циклів – кожен зі своїм ведучим і своєю темою: «Володарі», «Таємниці речей», «Дивні явища», «Зниклі знаменитості». Другою програмою на подібну тематику стане «Містика зірок». Також ТЕТ транслюватиме документальний цикл «Міські легенди», що розповідатиме про загадкові місця Росії.
 
Окрім цього, канал запустить декілька російських розважальних проектів: програму «Наші рекорди», екстремальне шоу «Продавці страху» і танцювальний проект «Танці без правил».
 
ТЕТ придбав і нові сезони тих проектів, які раніше транслювалися на каналі: два останні сезони французького шоу «Ключі від форту Буайяр» та російські проекти «Дом-2», «Звана вечеря», «Вікна» та «Заборонена зона».
 
Серед зарубіжних серіалів з’являться американські фільми – «Приватний детектив Магнум», «Альфред Хічкок представляє», «Поліція Майамі. Відділ моралі», «Та, що говорить із привидами». Канал також закупив низку культових японських аніме для дорослих. Для дитячої аудиторії ТЕТ придбав пізнавальні шоу MarviHammer та Vipo. Щодо довгострокових планів, то в 2009 році телеканал планує показати російську версію реаліті-шоу «Великий брат».
 
Також пан Гросман зазначив, що канал працює над пілотними проектами власних програм, деталі яких поки не розголошуються. А програма «Дивись!» у новому сезоні вийде зі зміненим форматом.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10325
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
DimOK
5775 дн. тому
Тет - позонрище)) Все проекты сняты с российского эфира за то, что потеряли рейтинг))) Позорище тебе, ТЕТ
РусофилЪ
5776 дн. тому
ТЕТ запускає низку російських проектів ... Флять! Я просто счастлив! ТЕТ - фпопку!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду