Помер актор Михайло Пуговкін

25 Липня 2008
23487
25 Липня 2008
15:38

Помер актор Михайло Пуговкін

23487
Помер актор Михайло Пуговкін

Кіноактор Михайло Іванович Пуговкін помер близько опівдня у п`ятницю, 25 липня 2008 року, у себе вдома. Про смерть артиста повідомив «Московский комсомолец». Видання зазначає, що в минулі вихідні Пуговкіну, який хворів на цукровий діабет, домашні викликали «швидку допомогу», але підстав для госпіталізації не було. 13 липня артист відзначив 85-річчя.

Михайло Пуговкін (справжнє прізвище Пугонькін) народився в 1923 році в Костромській області. Незадовго до початку війни сім`я перебралася до Москви, де майбутній актор працював на заводі і одночасно займався в драматичному гуртку. 1940 року 17-річний Михайло знявся в маленькому епізоді в фільмі «Справа Артамонових», нагадує Лента.ру, але справжнім його дебютом в кіно стало за чотири роки «Весілля».

1942-го Пуговкіна комісували з фронту після тяжкого поранення, в 1943-му, не маючи освіти, він вступив до школи-студії МХАТ на курс Івана Москвіна. Закінчивши школу-студію, він працював в мурманському театрі Північного флоту, у Вільнюському театрі російської драми, в московському «Ленкомі».

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23487
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Влад
5907 дн. тому
Світла пам'ять. Від нас пішов Актор...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду