Нацрада оприлюднила нову методику розрахунку розміру ліцензійних зборів (+текст)

24 Липня 2008
23505
24 Липня 2008
13:26

Нацрада оприлюднила нову методику розрахунку розміру ліцензійних зборів (+текст)

23505
Нацрада оприлюднила нову методику розрахунку розміру ліцензійних зборів (+текст)
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оприлюднила текст нової методики розрахунку розміру ліцензійних зборів за видачу, продовження, переоформлення та видачу дубліката ліцензії на мовлення та ліцензії провайдера програмної послуги.
 
Як повідомляє прес-служба Нацради, постанова Кабінету Міністрів України
№ 392 від 05.06.1995, яка встановлювала попередні розміри зборів, втратила чинність, а Методика розрахунку розмірів ліцензійного збору за видачу, продовження, переоформлення та видачу дубліката ліцензії на мовлення та ліцензії провайдера програмної послуги, затверджена рішенням Національної ради від 11.07.2007 № 1063, набрала чинності.
 
Як уже повідомляла «ТК», Нацрада з питань телебачення і радіомовлення, згідно з новим порядком нарахування ліцензійних зборів, що його ухвалив Кабінет Міністрів 9 липня 2008 року, переглянула розміри ліцензійних зборів за радіочастоти, що їх виставлено на конкурс. Нагадаємо, що рішення про оголошення конкурсу на 135 вільних радіочастот було ухвалено на засіданні 14 травня і офіційно href="http://nrada.gov.ua/cgi-bin/go?page=66">оголошено в газеті «Голос України» 5 червня 2008 року. Нові тарифи можна побачити тут.
 
Нову Методику розрахунку розмірів ліцензійного збору за видачу, продовження, переоформлення та видачу дубліката ліцензії на мовлення та ліцензії провайдера програмної послуги можна побачити тут.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23505
Теги:
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
calculator
5753 дн. тому
Если в первую формулу методики подставить размерности единиц, то получится, что лицензионный сбор измеряется не в гривнях, а в гривня Х секунда Х корень кв. из Вт. И эта единица измерения лицензионного сбора согласована Министерством финансов Украины. А правда прикольная страна Украина?
Уничтожитель дебилов
5759 дн. тому
Лицензионный сбор за выдачу лицензии провайдера программной услуги не предусмотрен законом
ТРО
5759 дн. тому
Почти в 3 раза больше, чем по предыдущей методике
ТРО?
5759 дн. тому
Скока?
ТРО
5759 дн. тому
Посчитали... Хренеем...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду