Рада Європи вимагає від України знайти замовників убивства Ґонґадзе

10 Червня 2008
9388
10 Червня 2008
10:59

Рада Європи вимагає від України знайти замовників убивства Ґонґадзе

9388
Рада Європи вимагає від України знайти замовників убивства Ґонґадзе

Комітет міністрів Ради Європи наполягає на виявленні замовників та організаторів убивства Георгія Ґонґадзе.

 

Про це йдеться у резолюції Комітету міністрів Ради Європи на виконання рішення Європейського суду з прав людини у справі Ґонґадзе проти України.

 

Незважаючи на засудження трьох офіцерів міліції – виконавців злочину, Комітет міністрів вимагає від української влади "здійснити усі необхідні кроки для виявлення та засудження замовників та організаторів убивства".

 

Комітет міністрів наполягає на тому, що державні органи України зобов'язані провести ефективне розслідування у справі Ґонґадзе з огляду на необхідність верховенства права та рівності усіх перед законом.

 

Комітет міністрів Ради Європи також ухвалив рішення кожні шість місяців розглядати ситуацію з розслідуванням справи Ґонґадзе на зустрічах Комітету, присвячених дотриманню прав людини.

 

Резолюцію відповідного змісту було ухвалено на зустрічі Комітету міністрів Ради Європи - виконавчого органу Ради Європи, який здійснює нагляд над виконанням рішень Європейського Суду з прав людини.

 

«Українська правда»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9388
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Уважний
5861 дн. тому
Запис може й вірний, але замовник виконання абсурду прживає там, де Мельниченко ховається
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду