«Где же у нас будет здоровое общество...»

5 Червня 2008
27141
5 Червня 2008
18:59

«Где же у нас будет здоровое общество...»

27141
«Где же у нас будет здоровое общество...»

Листа подаємо зі збереженням авторської орфографії та пунктуації.

 

Добрый день, не знаю к Вам ли нужно обращаться, просто очень невыносимо смотреть как пропадает наше общество, во всех районах Киева открыты пивнушки, такое ощущение ,что много мужчин идет после работы не домой, а побыстрее напиться, потом постоянно реклама про спиртное, такое ощущение, что нашим политикам все без разницы, абы только наполнить свои карманы, как я понимаю это также их бизнес алкогольный, где же у нас будет здоровое общество, ведь Украина уже по-видимому на 1-ом месте по проблеме алкоголя и наркотикам, очень обидно, т.к в России, уже лет 5 как Дума запретила рекламу алкоголя и сигарет, если бы можно было бы как-то решить эту проблему, хотя бы запретить рекламу, на улицах и метро студенты и школьники с пивом в руках!!! Думаю мою мысль Вы поддержите, если можно, ответьте мне. С уважением Наталия.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Наталия
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27141
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду