Столичний апеляційний суд не задовольнив скаргу колишнього директора ТРК «Київ» Валерія Ткачука

3 Червня 2008
18650
3 Червня 2008
12:50

Столичний апеляційний суд не задовольнив скаргу колишнього директора ТРК «Київ» Валерія Ткачука

18650
Столичний апеляційний суд не задовольнив скаргу колишнього директора ТРК «Київ» Валерія Ткачука
Третього червня 2008 року Апеляційний суд міста Києва залишив без задоволення апеляційну скаргу колишнього директора ДКП ТРК «Київ» Валерія Ткачука щодо ухвали Оболонського районного суду міста Києва від 1 квітня, повідомляє прес-служба умовного Київського медіахолдингу. Суд залишив без задоволення клопотання колишнього директора телеканалу «Київ» накласти заборони на дії КМДА та Київської міської ради, пов’язані з реорганізацією ДКП ТРК «Київ» та призупиненням дії вже виданих ним рішень та розпоряджень.
 
«Сьогоднішнє рішення Апеляційного суду міста Києва стало черговим невдалим кроком у спробі Валерія Ткачука повернути собі посаду директора ДКП ТРК “Київ” та завадити створенню Київського медіахолдингу, – пише прес-секретар умовного КМХ Дмитро Козонак. – Нагадаємо, що трохи більше місяця тому, 24 квітня цього року, Оболонський районний суд Києва вже розглянув та виніс рішення про відмову у поновленні Валерія Павловича Ткачука на посаді директора київського муніципального телеканалу».
 
Валерій Ткачук підтвердив «ТК», що Апеляційний суд міста Києва залишив без задоволення цю його апеляційну скаргу. «На мені таке рішення не дуже позначиться, а ось колективу ТРК Київ може зашкодити, – сказав Валерій Ткачук. – Я просив, щоб до розгляду в суді по суті ще однієї моєї справи (щодо поновлення мене на посаді директора ТРК Київ) було припинено всякі дії по приватизації телеканалу. А то, якщо я виграю цю справу, а ТРК “Київ” тим часом вже приватизують і продадуть, то як мене зможуть поновити на посаду директора? Додам, що в холі Апеляційного суду міста Києва стоять банкомати банку Черновецького, які, видно, працюють справно». Слід зазначити, що, за поширеною у ЗМІ інформацією, «Правекс-банк» уже не належить Леоніду Черновецькому.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18650
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ukra_inna@mail.ru
5808 дн. тому
А у "Вечірнього Києва" з цього приводу проблеми. Колишня перший заступник головного редактора В. Бевзо примусово стягує з "Вечірнього" понад 46 тис. гривень. На все майно газети вже накладено арешт.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду