Між директором донецького стадіону «Олімпійський» і фотокором «Укрінформу» відбувся повторний конфлікт

2 Червня 2008
25165
2 Червня 2008
19:35

Між директором донецького стадіону «Олімпійський» і фотокором «Укрінформу» відбувся повторний конфлікт

25165
Між директором донецького стадіону «Олімпійський» і фотокором «Укрінформу» відбувся повторний конфлікт
Директор донецького стадіону РСК «Олімпійський» Геннадій Каліщук із допомогою співробітників міліції завадив фотокореспонденту інформаційної агенції «Укрінформ» Ігорю Ткаченку сфотографувати капітана російського футбольного клубу «Зеніт» Анатолія Тимощука, який привіз у Донецьк виграний його командою кубок УЄФА. Непорозуміння між Каліщуком та Ткаченком сталося вже вдруге.
 
Як повідомляє «Остров», за словами фотокора, він прибув до РСК «Олімпійський», на площі перед яким був виставлений кубок, за редакційним завданням. Намагаючись зробити ексклюзивні фотографії, Ткаченко запросив Анатолія Тимошука сфотографуватись разом із кубком; футболіст сам провів фотографа на територію, яку охороняла міліція. За кілька хвилин після початку фотосесії до фотокореспондента підійшов Геннадій Каліщук і, за словами Ткаченка, «у грубій формі зажадав припинення зйомки». «У тебе немає спеціальної акредитації», - сказав директор стадіону і забрав у фотографа акредитаційну картку на домашні ігри футбольного клубу «Шахтар». Потім, звернувшись до міліціонерів, пан Каліщук за їх допомогою випровадив Ткаченка з місця зйомки.
 
Як уже повідомляла «ТК», за фактом нападу на фотожурналіста Ткаченка під час його попереднього спілкування з Каліщуком порушено кримінальну справу.  Утім, сам Каліщук називає звинувачення Ткаченка брехнею.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25165
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду