Український National Geographic виходитиме українською мовою

2 Червня 2008
6251
2 Червня 2008
12:01

Український National Geographic виходитиме українською мовою

6251
Український National Geographic виходитиме українською мовою

Національне географічне товариства США має намір видавати в Україні журнал «National Georaphic». Як повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України, про це йшлося на зустрічі міністра закордонних справ України Володимира Огризка з директором Інституту археологічної океанографії Університету Род Айленд (США) Робертом Баллардом та представниками Національного географічного товариства США (National Georaphic).

 

У ході бесіди було обговорено стан реалізації українсько-американського наукового співробітництва до 2012 року щодо дослідження глибин Чорного моря з метою пошуку та підняття на поверхню об’єктів культурної спадщини від античних до наших часів.

 

Сторони відзначили високий рівень співпраці обох країн на цьому напрямі та окреслили подальші пріоритети у цьому контексті. Зокрема, наголошувалося на необхідності якнайшвидшого відкриття в Криму Морського музею України, в якому б виставлялися знайдені експонати.

 

Іншим важливим напрямом співпраці, який було підтримано українською стороною, стала пропозиція Національного географічного товариства США щодо започаткування україномовного видання журналу «National Georaphic».

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6251
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Dmytro Furdak
5712 дн. тому
а цого це вас налякало, якби канал виходив українською???
//--//
5825 дн. тому
А вас так это испугало? с чего вдруг?
5825 дн. тому
блин, я по заголовку подумала что канал будет на украинском. зачем так пугать?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду