Хорошковський сподівається залучити за рахунок ІРО U.A. Inter Media Group $3-4 млрд

27 Травня 2008
3224
27 Травня 2008
15:55

Хорошковський сподівається залучити за рахунок ІРО U.A. Inter Media Group $3-4 млрд

3224
Хорошковський сподівається залучити за рахунок ІРО U.A. Inter Media Group $3-4 млрд
Валерій Хорошковський розраховує вивести U.A. Inter Media Group на ІРО у другій половині 2009 року. Про це він повідомив в інтерв'ю газеті «Экономические известия».
 
«Проведено вже низку робіт із добору інвестиційних банків. Але проблема не тільки в нас, але і у спроможності ринку реагувати на ті чи інші виклики. Є певні проблеми на світових фінансових ринках. Ми оберемо найадекватніший період виходу на біржу», - сказав пан Хорошковський, який зараз очолює Державну митну службу. За його словами, за рахунок ІРО він сподівається залучити 3-4 млрд доларів США «в залежності від зростання вітчизняного ринку реклами та інших чинників».
 
Пан Хорошковський спростував чутки про те, що отримав гроші на придбання телеканалів від російської групи Evraz. Щодо впливу Дмитра Фірташа на групу «Інтер» він зазначив, що має із Фірташем «досить дружні відносини», але група перебуває повністю під контролем Хорошковського. «Можливо, я вирішу, що варто залучити партнерів, адже ІРО – це теж залучення партнерів, портфельних інвесторів. Але для мене головне – капіталізація каналів», - сказав він.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3224
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Profi
5814 дн. тому
:)))))))))))))))))))))))))))) Пан Хорошковський спростував чутки про те, що отримав гроші на придбання телеканалів від російської групи Evraz. Щодо впливу Дмитра Фірташа на групу «Інтер» він зазначив, що має із Фірташем «досить дружні відносини», але група перебуває повністю під контролем Хорошковського. :))))))))))))))))))))))))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду