MRM знайшла для Одеської кіностудії сценарій 4-серійної мелодрами «Історія Лєни Малініної»

27 Травня 2008
11354
27 Травня 2008
12:28

MRM знайшла для Одеської кіностудії сценарій 4-серійної мелодрами «Історія Лєни Малініної»

11354
MRM знайшла для Одеської кіностудії сценарій 4-серійної мелодрами «Історія Лєни Малініної»
Угода за новим контрактом Одеської кіностудії з «МРМ» укладена на придбання прав на сценарій 4-серійної мелодрами «Історія Лєни Малініної» (чи «Будинок із сюрпризом»). Рішення про початок зйомок і кастинг ще не прийнято.
 
З початку року при сприянні «МРМ» Одеською кіностудією були придбані права на 3 сценарії: «Служниця трьох панів», «Героїня свого роману» й «Ромашка, Кактус, Маргаритка». 
 
Крім того, на хвилі успіху «Доярки з Хацапетовки» Олександр Ткаченко вирішив зняти 12-серійну версію фільму.  Цього разу телеправами керуватиме Одеська кіностудія, оскільки у випадку з першою 4-серійною версією «Хацапетовки», правами торгує канал «Россия».
 
За останні півроку саме чотирисерійні мелодрами від продюсера Олександра Ткаченка і його Одеської кіностудії очолили рейтинги найкращих програм «Інтера» і каналу «Россия». «Доярка з Хацапетовки», приміром, у прем'єрному показі 9 лютого 2008 року зібрала на ТК «Россия» показники рейтингу/частки 11,8/32,5% за аудиторією 4+, а на «Інтері» 9 грудня 2007 за аудиторією 18+ - 17,23/38,98%, ставши лідером українського кінопоказу за 2007 р. Після таких результатів російський мовник замовив Одеській кіностудії ще кілька проектів коротких серіалів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11354
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду