У Львові з’явилося перше англомовне видання - Lviv Today

26 Травня 2008
17473
26 Травня 2008
15:01

У Львові з’явилося перше англомовне видання - Lviv Today

17473
У Львові з’явилося перше англомовне видання - Lviv Today

У Львові з’явився перший номер англомовного журналу Lviv Today. Видання розраховане не лише на туристів, а й жителів Львова. Про це сьогодні, 26 травня, під час прес-конференції повідомив видавець Пітер Дікінсон, пише Zaxid.net.

 

«У Києві є багато англомовних видань, а от в Україні загалом - ні. Тому Львів став першим після столиці містом, де з’явився такий журнал. Вирішили зробити його у Львові, оскільки це - туристичне місто, а також тут розвивається іноземний бізнес. Спершу я думав також про Одесу, але Львів видається мені більш європейським містом, окрім того, коли я десять років тому переїхав жити в Україну, близько року мешкав саме у Львові», - наголосив видавець.

 

Як повідомляється, журнал міститиме анонси мистецьких виставок, інформацію про клуби, кав’ярні та інші заклади харчування, готелі та інші установи. Окрім того, Lviv Today розповідатиме про цікаві місцини Львова та Львівщини, а також подаватиме інтерв’ю з відомими вихідцями зі Львова.

 

Наразі побачив світ перший номер журналу, який вийшов накладом 5 тисяч екземплярів. Його розповсюджують безкоштовно на авіалініях, у готелях, ресторанах, галереях. Видавці планують, що видання окупиться за рахунок рекламодавців. За словами Пітера Дікінсона, журнал набув розголосу, і перший тираж уже практично розійшовся. Відтак, на майбутнє планується видавати Lviv Today двічі на місяць.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17473
Читайте також
28.11.2008 12:47
Надія Парфан
, для «Детектор медіа»
40 796
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду